STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
06-05-2023, 18:56,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
(06-05-2023, 18:26)sokakbaşımeyhane Wrote: Muhtemwlen riske girmek istemedi girse tabi iyi olabilirdi 
Ama eş kaza maçlar yine kaybedlise dere geçirirken at mi değiştirilir diye herkes suçu baskana atacaktı su anda bile utanmqz arlanmaz adam 1,ligde başkanlık herkes yapamaz deyip utanmadan su üstüne çıkıyor o zaman bütün pisliklerini örtbas etmek için müthiş fırsat dogacakti 
Adam umudun sergenin paraları nerde kaydı kuydu yok diyor yüzsüz adam FB yi deplasmanda yenmek herkese nasip olma diyor bu ülkede savcı yok mu Allah aşkına hırsızlara ceza yok mu???

Yani bana kalsa zaten gelir gelmez Karaahmet dönemini komple silmesi lazımdı o ayrı mesele. Ama o zaman dediğin milyon kere doğru, topa tutulurdu kimseye anlatamazdı durumu. Hatta ligde kalsa bile Hakan hoca da zaten ligde bırakıyordu hakkı yendi diyenler olacaktı. Ama Ankara yenilgisinden sonra çokta abes kaçmazdı. Ha keza Başak maçı sonrası istifasını kabul etsen, senlik bir durum yoktu yine.. Taraftar vefasızlık etmiş diye söylenirdi çünkü onlar istifaya çağırmıştı(hatta maç boyu sinirle izleyen ben özellikle istifa denirken nasıl coşkuyla bağırmıştım). 

Hırsızlık derken, Blackahmet okadarda saf değil kasadaki parayı açıktan kendi hesabına aktarıp yapmıyor ya hırsızlığı, kitabına uyduruyor. Bak mesela ben şuan matbaa reklam işleriyle uğraşıyorum. İlk başladığım zamanlar enişteyle birlikte çalışıyoruz. Eniştenin bitane sağlam bir müşterisi var, tekstil firması. Tabi baskı işlerini patron kendi verecek değil, satın alma birimi var o su var busu var. işi veren ilgili müdürü 100 tl yapılan iş için "sen bize 700-800 tl fatura kes kdv sini veririz" diyorlardı. El insan mq 150 dersin 200 dersin, çalmanında bir hududu olur be. E şimdi bu firmayı istediğin kadar denetle açık bulamazsın. 

Benim asıl anlamadığım mesele Canikli. Yahu istese şehre adımını dahi atamaz hale getirir Balckahmeti. Neymiş efendim denetçi gönderip duruyormuş klübe. Canikli bilmiyor mu sanki minareyi çalanın kılıfına uyduracağını. Yaptığı sadece Blackahmeti aklayıp birde üstüne mağdur göstermek. Madem sana rest çekip inadına tekrar devraldı klübü. Bişey bulamayacaklarını bile bile denetçi göndermek dışında elinden gelen hiçbişey yokmu yani? O iş hiç ama hiç aklıma yatmıyor doğrusu. Koskoca Canikli biriyle uğraşmak istiyor ama formaliteden denetçi göndermek dışında elden bişey gelmiyor, çok garip değilmi sence de?
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00 - by kerasus - 06-05-2023, 18:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)