(05-05-2023, 15:35)sokakbaşımeyhane Wrote: Olası İstanbul spor Giresun spor 42 puan eşitliğinde genel averaj mi devreye girecek ya da ikili mi?? İkili de biz 3-2 onlar 1+0 yendi deplasman kuralı kalktiysa genel averaja mi bakılacak
Ben 42 puanı alacağımızı düşünüyorum
Olası FB macindan alınacak her puan ekstra olur
At fava bekle
FB?
Bay 6
Ts3
Umr3
Ant3
Eğer rakibimiz İstanbulspor olursa Trabzon bizim maçta hayatının topunu oynar kazanır. İstanbul yönetiminden hocasına tamamen Trabzon takımı, yardımcı olurlar birbirine.
Bu saatten sonra değil FB, real Madrid ile oynasan beraberlik 2 puan kayıp demektir mağlubiyeti saymıyorum bile. Ekstra puan diye bişey yok artık o eşiği aşalı çok oldu.
Bizim kurtulmamız için bana göre tek bir ihtimal var senaryo olarak. Feneri yenip diğer 6 puan ile Trabzon maçı öncesi 9 puan. O esnada Kasımpaşa biri bay 2 maçı var. Dua edicez o 2 maçtan max 1 puan çıkaracaklar ve Trabzon maçı öncesi Kasımpaşa yı altımıza alıcaz. Rakibimiz İstanbulspor olmadıktan sonra bizimde düşmemizi tercih etmez bence kasımpaşa dururken. Hatır gönül derken o maçında bağlayıp kasımpaşa maçına bakıcaksın. Puan kaybederse ne ala. Ha kazansa bile yine de son 2 haftaya ipler kendi elimizde ve iddiasız 2 rakiple oynayacaz. Bunun dışında hiçbir senaryo da kurtulma ihtimalimiz yok.