STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
02-05-2023, 21:16,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Okadar da öldürmeye gerek yok beyler. Hedefi olan genç bir hocaya güzel bir planlama vaadi ve güzel bir para verirsen öyle bir gelir ki. İlhan olsun İsmail olsun hepsi bu kriterde hocalar mesela. Hikmete ise parasını ver Eynesile gider hiç tereddüt etmeden 5 yıllık ta sözleşme imzalar. 

İlk cümleyi açmak gerekirse... Evet elimizde leş bir kadro ve küme düşmek üzere olan bir takım var kabul. Ama değişen yönetim ile paraları ödenmeye başlamış düzene oturmaya çalışan bir klüp var. Bu leş haliyle bile FB GS yenmiş BJK hakeme yenilmiş bir kadro. Buradan çıkacak sonuç evet yetersiz görünse de güzel işledikten sonra potansiyeli olan oyuncular sonuçta. Yönetim hoca konusunda cimrilik yapmayacak asla bu bir.. İstediği maaşı verip çokta güzel kariyer planlaması şansı sunmuş oluyorsun. Enkaz olarak devraldığı takımı şu durumda ligde bıraksa zaten direk efsane olur. Hadi düşse bile İddiasız bir kadroyu para bile harcamadan tekrar süper lige çıkarmak yine büyük iş Td için. E bizde sabır göstermek konusunda ülke ortalamasına bakınca çok iyi bir imaj sahibiz zaten şuan buda bir avantaj. Kısacası istedikten ilhan palut da gelir İsmail Kartal da gelir efendim.

Ha ama yok ilhan palut ile masaya oturup efendim bütçemiz kısıtlı borcumuz çok zaten sana 5 değilde 3 versek hatta onuda 20 taksit yapalım gibi züğürt teklifler ile gidersen elbette kimse gelmez.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00 - by kerasus - 02-05-2023, 21:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)