STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
02-05-2023, 15:29,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Malesef maçı izleyemedim. Yine bildiğimiz Giresunspor, golü yedikten sonra top oynamaya karar vermiş. Haftalardır söylüyordum Hakan hocanın çoktan ligi bitirdiğini, hele geçen haftadan sonra tamamen ipler kopmuştu artık. Nahid başkana çok güveniyordum ama Hakan hoca ısrarıyla oda büyük hayal kırıklığı oldu. Geldiğinden beri Yok hocanın arkasındayız yok futbolcular süper bla bla. Tamam ilk geldiğin zaman arkalarında durmak güvenini hissettirmen gerek. Ama Sen geldiğinden itibaren bu takım futbol oynamıyor. Hadi Kayseri maçı hiç olmazsa 2. yarı çok iyiydik o hafta geçti. Sonraki maç O ana kadar 5-6 maçtır gol dahi atamayıp 0 çeken bizle birlikte ligin en formsuz takımı Konya ile oynuyoruz. Üstelik rakibin İstanbulspor'da o sahadan 3 puanla çıkmışken senin maç boyu savunma yapıp asla galibiyet düşünmemekteki amacın nedir? diye sorgulamaz mısın? Tamam ona da diyelim ki başkan herşeye müdahale etmiyor, iyi güzel. Peki ya her maç sonrası bizim izlediğimiz ile Hakan hocanın maç sonu röportajında bahsettiği maç birbirini tutmuyor hiç. Bu haftaya kadar hiç hocaya"Yav hoca biz başka maçmı iledik bizle başşak mı geçiyorsun" diyemedin mi uygun bir üslup ile.. Sen geldiğin zamanki puan durumu ile bizim düşmemiz çok zordu fikstüre göre. Ve şuan kurtarmamız dahi mucizeden daha öte bir durum. Hala izlediğin yetmez gibi birde çıkmış hala bu takım kalacak diye umut tacirliği yapıyorsun. Bildiğin bişey varsa bize de söyle de bari boşa stres olmayalım. 4 maçta 10 puan yapsan (oda imkansız) bile İstanbul'da 2 maç kazanıp yine düşmez. Kasımpaşa vs diye zaten hayal kurmaya gerek yok. Yeni hoca getirecek paran olmadığı içinmi körü körüne arkasındasın Keleş'in? Paran olmadığı için ligde kalmak adına hiçbir hamle yapmayacaksan başkan olmaktaki amaç neydi? 

Hakan hocaya diyecek bişey bulamıyorum artık. Karaahmet nekadar suçluysa en az hatta bir tık daha fazla suçludur. Artık anlaşıldı ki beraber yiyip içmişler. En bariz şekilde doğrandığımız ADS maçından sonra hakem hakkında konuşmayan adam kalkmış bu maçta hakem diyor. Yav baya bildiğin başşak geçiyor la aklımızla. Başka açıklaması yok dün akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i açıklamaların. Adaşı gittiğinden beri bambaşka birine dönüştü resmen. Şu takımdan yediğin her bir kuruş yedi ceddinden çıksın inşallah.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00 - by kerasus - 02-05-2023, 15:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)