STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
02-05-2023, 09:19,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
özeti izledim . tribünü iyi ele almışız. ben bu kadar beklemiyordum sesi . gayet iyimiş .
maça gelirsek ilk devre önümüzde oynandı zaten gole kadar baskı golden sonra da baskı . eğer penaltı gol olsaydı maç farka giderdi . kaldı ki fatih tekke'de söylemiş giresun'un hakkıydı diye.
şu futbolu genele yayamıyoruz. yaysakta beceriksizliğimiz yüzünden 100 şutun 2si falan gol olur o derece .
hakem bence çok iyi değildi. ilk devre penaltıyı es geçti gözümüzün önünde oldu olay .
hadi el arkada tamam da el orada engellemeye yönelik bir hareketi de var onu göremiyorsan hakemliği bırak zaten . kırmızı karttan sonra takdir hakları psikolojik olarak direkt değişti hemen sonrasında bize yapılan faulu istanbulspora verdi ve sarı kart verdi .. çok ama çok saçma bir durumdu .
ferhat bu takımda en az 2 sene kalsın sonrasında kaleci antrenörü olsun öyle bir adam . aldığı parayı sonuna kadar hakediyor. bir frikikte ta kaleden koştu kimin nerede duracağına karar verdi .bir dk boş kalmadı hep ileri çıkıp motive etti devre sonunda başında herkesin yanına tek tek gitti. onurcan'da keza öyleydi . bunlar tecrübe aktarımı sonuçta zamanla olacak .
ama anlamadığım tek nokta talha'yı neden alırsın hoca. bu kadar boş beleş bir transfer ve değişiklik görmedim bu rahmettullah küfür falan mı etti . adam her mevki yedekler anasını satıyım ama yok yani 2. forvet girse rahatsız etse o da yok merthan da küfür etmiş sanırsam .
şu maçı kaybettik üzülmem ama istanbul taraftarı kümeye çekti ya o içime oturdu işte. toplama taraftarlar geldi kümeye çekti . içim sızladı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" . bunun sorumlusu kim ise her tarafından çıksın. şu kadroya bizi mahkum bırakanlar hoca başkan ne skmse artık .
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00 - by semiko - 02-05-2023, 09:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)