STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 1-0 DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
17-04-2023, 11:14, (This post was last modified: 17-04-2023, 11:14 by bulancak28.)
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 1-0 DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
Kendimi bildim bileli tribün gruplarından falan uzak dururum ahanda sebebi tam olarak bu işte. Aslolan Giresunspor'dur, gerisi teferruattır diyemez kimse. Yok Karaahmet, yok Bozbağ, yok Yamak hiçbiri babam değil. Gelgelelim bu kulübe hizmet edenin de başımın üstünde yeri vardır.

Maça gelecek olursak, beğenmedim oyunu. Sivas şanssızdı, o boş kaleye kaçırdıkları gol normalde olacak iş değil. Perez'in ben son haftalarda çok da iyi oynadığını düşünmüyordum ama sakatlanması kötü tabi inşallah sezonu kapatmaz. Kadir falan orayı tutabilir inşallah. Sergen'i yok yere harcadılar amg ya, yine sinirlendim.

Hakan Hoca'nın niyeti hakkındaki eleştirilere katılmıyorum. Hoca bu kulübe geldiği günden beri üst düzey bir hocalık yapmadı, bizi ve elindeki kadroyu idare etti sadece. Şu anda da aynısı oluyor. Kadro da istikrarsız anasını satayım Sergio bir maç var iki maç yok, Sainz gidip saçma sapan kart yiyor, Alper son zamanlarda iyi diyorduk adam geçen haftayı yaktı falan.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 1-0 DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00 - by bulancak28 - 17-04-2023, 11:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)