RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 1-0 DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
ben farukcanı çok beğendim o çıkışlar bindirmeler ortaya top çıkarmalar falan behiç gibiydi .
alper biraz kesik yesin bence.
görkem ilerde çok iş yapamıyor ya onu da artık yavaş yavaş geriye çekeriz gibime geliyor. ayağı temiz adam geride daha çok iş yapar.
sainz çocuk daha . bu kadar basit yaptığı hatalar hareketler falan daha çocuk anca seneye bir tık gelişir.
bajic oruçlu olabilir o da bitikleri oynadı sonlara doğru . sonlara doğru ileri kuwası atmak ne kadar doğru bilemedim. sergio'da çok iyi değildi. oralara daha önce önlem alınabilirdi.
görkem stoperde kendini ispatlamışken kadiri stopere çeker mi hoca bilmiyorum .
saha dışı olaylara gelirsek mide bulandırıcı olaylar oluyor. seçim sonrası akp'si gibi olacak bu iş .
bu nasıl boklamaktır ya . gazetecisi ayrı tribün lideri ayrı sorun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yerinde .
kendine dükkan açtı başkanı davet etti başkanda geldi ama yine de bu başkanı semiyor galiba mama meselesi .
gazetecisi çıkar değişik değişik konuşur . yolda görsen selam vermezsin ama işte şehirde gazeteci bunlar oluyor.
yok her ay 5inde yatan para bayadır yatmıyormuş ulan para mı ödendi takıma sanki.
para ödense bir sürü oyuncu neden gitsin fifa'ya
ben nahid başkanı ciddi biçimde destekliyorum . yaptıkları şuana kadar iyi . umarım daha da iyi yapar. inşallah ligde kalırız borcumuzu azda olsa temizleriz öyle düşeriz. seney 3-5 yemişiiz çok problem değil.
son olarak hakan hocaya geleceğim. hakan hoca'yı ben ciddi biçimde çok severdim ama başkan değiştikten sonra hal hareket tavırlarında bir tık değişiklik görüyorum.
takımı sabote edecek kadar değildir tabi de ne bileyim bana eski güveni veremiyor.
neyse hakkımızda hayırlısı olsun .
|