STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 1-0 DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
16-04-2023, 15:02,
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00
(16-04-2023, 10:13)sokakbaşımeyhane Wrote: Dün gece sahurda sohbet odası açılmış tesadüf dinledim biraz Recep ulu diyor ki yönetim sezon sonu kesinlikle istifa etmeli 3 ay ödemeleri yapamamis  bu ligde düşmek çok zor onu başaracaklarmis  bak bak ...geçen yönetim çok zor şartlarda bile ödemeleri yapıyormus falan filan çocuk kandiracak..ben de bu elemanı doğrucu bir eleman zannederdim megersem birilerinin maşası olmus sonra kapattım gitti daha fazla dayanamadım

Hiçbir mantığı olmayan çok alakasız eleştiriler. Geçen bahsettiğimde aynı konuydu işte. O zaman yok efendim böyle bir maça nasıl prim açıklanmaz vs. 3 maça birden prim açıkandı şimdi başka bahane. Ayrıca o akşam öncesinde duyuru yapmıştı akşam şu saatte önemli konular var gibisine. Oysa normalde o an açar denk gelen girerdi, ayrıca bir duyuru yapmaz planlı olmazdı. Belli ki bu iste kasıt var. Kaldı ki yüzde yüz haklı bir eleştiri dahi olsa böyle bir maç öncesi gündeme getirmenin hiç anlamı yok. Blacahmet tekrar düğmeye basmış anlaşılan. Sosyal medyadaki foncuları tekrar aktif göreve çağırmış, Murat Bayraktarda yine salamaya başladı. Bu maç kazanılrsa çok önemli bir eşik geçilmiş olacak çünkü. Ayrıca ben hocanın iyi niyetine ligde bırakmaya çalıştığına pek güvenemiyorum kaç maçtır. Tamam kadro leş falan ama o kadronun isteyince neler yapabileceğini daha önce birçok kez gördüğümüz gibi BJK maçında tekrar hatırladık. Özellikle Alper resmen takım içinde truva atı. Bu maçta hala kadroda olursa artniyet ararım artık, bizim gördüğümüzü hoca görmüyor olamaz.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 29.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - DG Sivasspor | 16 Nisan 2023 Pazar | 16:00 - by kerasus - 16-04-2023, 15:02

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)