Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
07-04-2023, 06:22,
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
Tahta borcu 4.2 milyon euroydu galiba elinde nakit para yoksa topçulardan geçici borç yoktur kağıdı almak için topçuyla anlasmak şart Champness yoklukta her türlü oynar 700 bin küsür euro borç vardı anlaşırsan hem o tahtadan düsecek hemde 1 topçu fazlan olacak ki 50 100 bin euroya oynatırsın Pyerre in lisansı çıkartılamaz fakat anlaşırsak cas davasında tahtayı açma ihtimalimiz olabilir hemde biz bu parayı ödeyecez belli mecbur en kolay yol anlaşıp belki 100 200 bin euro az ödemek yanlış hatırlamıyorsam Pyerre Champness dosyaları zaten çok yer kaplıyor herhalde ikisi 1.5 milyon euro ediyor en azından bunları düşersek kalan kısmıda 2 milyon euro nakite topçular indirim yaparsa çözeriz Sankhareye borç var mı bilmiyorum ama kafa olarak top oynama amacı yok sanmiyorum o açıklamalardan sonra geleceğini Doukara devre arası Gençlerbirliğine gitmisti keşke onlada anlaşsaydik Mustafa çeviğin attığı twit dizesinde 400 küsür bin euro onada borç var hemde şu yoklukta iş görürdü. Hoca konusundada hoca formsuz bencede bazı oyunculara gereğinden sabretti ama şöyle bir gerçek var sen hocanı yapmaması gereken işlerle uğraştirirsan saha icine odaklanamaz eski başkan döneminden kalma bir yorgunluk var hocada o dönem takımdan topçu kaybetmemek için çok uğraştı büyük ihtimalle. Hocayı istifaya çağirmayi doğru bulmuyorum bizim gibi ödemede problem olan yarım dönem daha tahtası kapalı kulube kimse gelmez anca 65+ hocalar onlarda fayda sağlamaz bu kadroyla iş yapacak tek adam bu eski başkan dönemi twitterda ses odasında başkana laf ettirmeyenler şimdi hocaya saldırıyor bu takım bu haldeyse suçlu eski yönetim 2 ay önce problen yoktu başkan değişince mi hocada problem oldu hocanın eksiği hatası çok ama 3 senede ne kadar rahat ortamda çalıştı hala şampiyonluk primi alamayanlar var deniyor kulupte sevabıyla günahıyla büyük iş başardı hoca bu işide ondan iyi yapacak birisi yokken arkasında durmak lazım
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor - by Giresun28 - 07-04-2023, 06:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)