Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
06-04-2023, 15:51,
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
(06-04-2023, 15:15)semiko Wrote: ankaragücünde tolunay durumu da var ne yapacağı belirsiz. bu haftaki istanbul maçı onların belirleyici durumu olacaktır. beraberlik tamamıyla bize yarar . ben ankaragücünün bu savaşta çokta üstün olduğunu düşünmüyorum. sivası atlamışız onlarda bomba bu arada onlarında kupa maçı olacak .
anadolu takımları kupa maçı oynadığı zaman ligde sıkıntı çekebiliyor o kadar rotasyonu olmuyor vs . ben bunu avantaj olarak görüyorum .

Ankaragücü zaten Ömer Erdoğanı yollayıp Tolunay çekmesi resmen attan inip eşeğe binmek gibi bişey. Çok saçma bişey yaptılar. Ankaragücü deplasmanına puan durumunda önde gidersek beraberliği kurtarırız diye düşünüyorum. Böylece saha avantajı kalmayacak. Yani İstanbulu yenemezlerse cidden tehlike çanları daha şiddetli çalmaya başlar. Ben sadece hafta içi maç oynamaları normal şartlarda dezavantaj yazmaz demek istedim. Bunu avantaja da çevirebilirler, beter şekilde dezavantaj da yaşayabilirler o ayrı tabi.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor - by kerasus - 06-04-2023, 15:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)