(06-04-2023, 09:39)semiko Wrote: şimdiden idmana çıkan sezon başı yapan adam her türlü iş yapar ki bileklerine hakim adam bizi idare eder bu yoklukta.
bu arada bizim bu düşme olaylarında direkt rakiplerimizden ankaragücü çift maç yapacak kupada .
bu bizim için çok avantaj bence
hatay antep maçları eklenince ankaragücü biz 30 istanbul 28 ümraniye 26 oluyor.
gerisi artık puan almada . ankaragücü istanbul ümraniye 3lüsünden en aşağı 5 puan almamız gerek . gerisi sıkıntı
Edit:ankaragücü 28 imiş. benim kafa başka yere gitti. bu 4 lü arasında en fazla maçı ankaragücü oynayacak . 12 maç yapacak 10 u lig 2 si kupa. ankaragücü deplasmanında 3 puan alırsak değme keyfimze
Şuan kim gelse hiç yoktan iyidir. Hiçbişey yapmasa rotasyon yapacak adam olur kenarda. Ki Hakan hocanın babasını mı öldürdü bilmiyorum hocanın ne sıkıntısı varsa inat etti geçen sene oynatmamak için.
Ankaragücünün fazla maç yapmasınında bize avantaj sağlayacağını sanmıyorum. haftada 2 maç yapmanın dezavantaj olduğu konusu bizim tembel Türk futbolcularının uydurduğu bir hurefeden ibarettir. Bunun onlarca yüzlerce örneği vardır. Sağlam bir kondisyonerin varsa aslanlar gibi maçını oynar yoluna bakarsın. Hatta aksine tur ilerledikçe para kazanmaları beni endişelendiriyor asıl. Hem kasayı dolduruyorlar hem büyük takımları eledikçe ekstra moral motivasyon kazanıyorlar.
Bir de Sivas'ı saymamışsın ama haftaya yenersek 3 puan kalıyor onlarla da. Hatay ve G.antep maçları da tamam. Bizim o maçları ekleyince 3 puan önlerine geçiyoruz. Gerçi Sivası düşmeye yazmaya elimde gitmiyor ama adamlar hala düşme hattındalar. Bir umut hesaba katacağız yinede.