(24-10-2022, 09:47)sokakbaşımeyhane Wrote: bizim en büyük sorunumuz bekler ve ortasahanın çok yumuşak kalışı..orta sahada traore gibi sert basan adam yok...sergionun dönüşü az da olsa umudumuzu artıyor..A.gücü puan olarak bizden altta da olsa bence düşmez..bizden kat kat kaliteli takım..burdan puan almak zorundayız..3 puan ballı kaymak olur..yoksa fb ts serilerinde toz duman olacağı gibi duruyor..
düşme rakiplerimiz bana göre :
ÜMRANİYE
İSTANBUL
HATAY
SİVAS
bunların içinden en güçsüzüde biziz..gecen seneki gibi malatya altay yok artık...işimiz çok zor...mucize lazım..bu parasızlıkta yasaklardan çıkabilmemiz için..Bari borcu katlamasınlarda düşersekte amatöre kadar gitmeyelim
İstanbul ve Ümraniye düşer. Onların kurtulma ihtimali yok. Geriye 2 bilet kalıyor.
Geçen sene Rize ve Göztepe oraya talip olup bizi kurtarmıştı. Bu iki takım, ekonomik vs olarak bizden daha iyi takımlar. Yanlışı onlar yaptı biz kümede kaldık.
Bu sene kalan 2 yere şimdilik aday olarak gözüken takımlar,
1. Hatayspor: Düşme ihtimalleri bence fazla. Ömer Erdoğan ile yolları ayırıp, küçülmeye gittiler. Sorunları olan takım. Yine de devre arası takviye yapacak güçleri olduğunu düşünüyorum.
2. Ankaragücü: İsim olarak iyi oyuncuları olan takım. Mal gibi Mustafa Dalcı ile sezona başlamasalar hiç burada olmazlardı. Ömer Erdoğan ve bu kadro kalitesi ile kurtaracaklarını düşünüyorum. Ekstra salaklık yapmaları lazım düşmeleri için.
3. Sivasspor: Düşeceğini hiç sanmıyorum. Puantajdan dolayı buraya dahil ettim. Rıza Çalımbay onları güvenli yere çekecektir. Maddi sıkıntısı bulunmayan bir takım olarak biliyorum.
4-5. Karagümrük/Kasımpaşa İyi yönetilen ve paraları olan takımlar. En kötü ihtimal kolu çeker devre arası takviye yaparlar ve yollarına devam ederler. Düşmeleri sürpriz olur.
Antalya ve Alanya'yı dahil etmiyorum buraya ama dahil etsem dahi değişen bir şey olmaz. Düşme olarak en kuvvetli aday gördüğüm Hatayspor dahil şurada yazdıklarımdan iyi değiliz. Şu ortamda da düşme için bayağı ciddi bir adayız. Umarım yanılan ben/biz oluruz da bu takım kümede kalır.