TSL 11.Hafta | Giresunspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
RE: TSL 11.Hafta | Giresunspor - MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
(24-10-2022, 09:47)sokakbaşımeyhane Wrote: bizim en büyük sorunumuz bekler ve ortasahanın çok yumuşak kalışı..orta sahada traore gibi sert basan adam yok...sergionun dönüşü az da olsa umudumuzu artıyor..A.gücü puan olarak bizden altta da olsa bence düşmez..bizden kat kat kaliteli takım..burdan puan almak zorundayız..3 puan ballı kaymak olur..yoksa fb ts serilerinde toz duman olacağı gibi duruyor..
düşme rakiplerimiz bana göre :
ÜMRANİYE
İSTANBUL
HATAY
SİVAS
bunların içinden en güçsüzüde biziz..gecen seneki gibi malatya altay yok artık...işimiz çok zor...mucize lazım..bu parasızlıkta yasaklardan çıkabilmemiz için..Bari borcu katlamasınlarda düşersekte amatöre kadar gitmeyelim

İstanbul ve Ümraniye düşer. Onların kurtulma ihtimali yok. Geriye 2 bilet kalıyor.

Geçen sene Rize ve Göztepe oraya talip olup bizi kurtarmıştı. Bu iki takım, ekonomik vs olarak bizden daha iyi takımlar. Yanlışı onlar yaptı biz kümede kaldık.

Bu sene kalan 2 yere şimdilik aday olarak gözüken takımlar,
1. Hatayspor: Düşme ihtimalleri bence fazla. Ömer Erdoğan ile yolları ayırıp, küçülmeye gittiler. Sorunları olan takım. Yine de devre arası takviye yapacak güçleri olduğunu düşünüyorum.
2. Ankaragücü: İsim olarak iyi oyuncuları olan takım. Mal gibi Mustafa Dalcı ile sezona başlamasalar hiç burada olmazlardı. Ömer Erdoğan ve bu kadro kalitesi ile kurtaracaklarını düşünüyorum. Ekstra salaklık yapmaları lazım düşmeleri için.
3. Sivasspor: Düşeceğini hiç sanmıyorum. Puantajdan dolayı buraya dahil ettim. Rıza Çalımbay onları güvenli yere çekecektir. Maddi sıkıntısı bulunmayan bir takım olarak biliyorum.
4-5. Karagümrük/Kasımpaşa  İyi yönetilen ve paraları olan takımlar. En kötü ihtimal kolu çeker devre arası takviye yaparlar ve yollarına devam ederler. Düşmeleri sürpriz olur.

Antalya ve Alanya'yı dahil etmiyorum buraya ama dahil etsem dahi değişen bir şey olmaz. Düşme olarak en kuvvetli aday gördüğüm Hatayspor dahil şurada yazdıklarımdan iyi değiliz. Şu ortamda da düşme için bayağı ciddi bir adayız. Umarım yanılan ben/biz oluruz da bu takım kümede kalır.
(This post was last modified: 24-10-2022, 11:48 by 123456.)
24-10-2022, 11:40
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: TSL 11.Hafta | Giresunspor - MKE Ankaragücü | 24 Ekim 2022 Pazartesi | 20:00
Bizim takımın bu kadro kalitesi ile kümede kalması mümkün değil. Göreceksiniz Dünya Kupası için verilecek arada Ümraniyespor ile birlikte ligin dibine demir atacağız.
Çünkü bizim kadromuzun, aşağıda anlatılan fıkrada ki gibi, doğru olan hiçbir tarafı yok. Futboldan az biraz heberdar olan bir yönetimin, hele de Süper Lig'de mücadele ederken, böyle bir kadro kurması düşünülemez. Onun için hiç dert edinmeksizin, maçları seyredip zevkini çıkarın.

"Çocuğu olmayan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş ve ’Yarabbim bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş... Dua tutmuş; Davut, kızının adını Ayşe koymuş... Gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş. Hz. Davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken Azrail gökten bir keçiyle çıkagelmiş ve ’Kızı bırak, al bu keçiyi kurban et’ demiş..."

Dinleyenlerden biri dayanamamış:

"Yahu bunun neresini düzelteyim... Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil koç olacaktı!"
24-10-2022, 12:03
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Geçen sene bizim gibi düşmeye yakın rakiplerimizden puanlar alarak ligte kalmayı başardık bu senede iç sahada bu maçlara iyi konsantre olmalıyız umarım hoca bunun bilinciyle takımı hazırlamıştır Ankaragücü-İstanbul-Ümraniye takımlarından puan kaybı yaşamamalıyız
24-10-2022, 12:30
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
yahu ne zoruma gidiyor biliyormusunuz yıllarca süperlig hayali kurarken "süperlige çıkınca şuradan şunu alırız avrupanın iyi takımlarından topçu alırız,süperligin güçlü takımlarından şunu alırız" diye kadrolar kuruyordum kendimce bunu herkes yapıyordur tahminimce düştüğümüz durum senkhore...rahmetullah barışbek..vs...İçimizdeki heyacanı bitiren tüm yöneticilere sevgilerimi iletiyorum..Keşke çıkmasaydık dediğim bile oluyor..eski heyecanımın umudumunda içine ettiniz çünkü..bak ads ye adam bizim hayal ettiklerimizi yaşatıyor...
Derelili çotanak
24-10-2022, 12:30
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Keşke çıkmasaydık diye bir durum yok.Sakın aklınızdan böyle düşünceler geçirmeyin.1.lig de olsak yine aynı politikayı izleyeceklerdi.2.ligde olsak yine aynı.Biz oralardan geçtik ve nasıl bir takım olduğumuzu gayet iyi hatırlayınız.Ben Peker dönemi hariç adam akıllı transfer yaptığımızı görmedim.Hep paramız yok, hep destek verenimiz yok.Giresun kamu oyunun ağzına çaldıkları bu bal ile bu yıllara kadar geldik.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
24-10-2022, 12:36
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(24-10-2022, 12:36)mvsr Wrote: Keşke çıkmasaydık diye bir durum yok.Sakın aklınızdan böyle düşünceler geçirmeyin.1.lig de olsak yine aynı politikayı izleyeceklerdi.2.ligde olsak yine aynı.Biz oralardan geçtik ve nasıl bir takım olduğumuzu gayet iyi hatırlayınız.Ben Peker dönemi hariç adam akıllı transfer yaptığımızı görmedim.Hep paramız yok, hep destek verenimiz yok.Giresun kamu oyunun ağzına çaldıkları bu bal ile bu yıllara kadar geldik.

ikinci lig üçüncü lig çok farklı  lig..burdaki gelirler o liglerin en az 15 katı..ama bizim aldığımız topçular hala 2 .lig seviyesinde..onyekuruyu babalotelliyi belhandayı dzyubayı aldılarda biz mi isyan ettik...
Gökhan töreye de razıydım oysaki...
Derelili çotanak
(This post was last modified: 24-10-2022, 16:40 by sokakbaşımeyhane.)
24-10-2022, 16:40
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Adamlar sağlam gelmiş yine 90 dakika rakip tribünü dinleriz
Genç Çotanaklar

24-10-2022, 17:13
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(24-10-2022, 16:40)sokakbaşımeyhane Wrote:
(24-10-2022, 12:36)mvsr Wrote: Keşke çıkmasaydık diye bir durum yok.Sakın aklınızdan böyle düşünceler geçirmeyin.1.lig de olsak yine aynı politikayı izleyeceklerdi.2.ligde olsak yine aynı.Biz oralardan geçtik ve nasıl bir takım olduğumuzu gayet iyi hatırlayınız.Ben Peker dönemi hariç adam akıllı transfer yaptığımızı görmedim.Hep paramız yok, hep destek verenimiz yok.Giresun kamu oyunun ağzına çaldıkları bu bal ile bu yıllara kadar geldik.

ikinci lig üçüncü lig çok farklı  lig..burdaki gelirler o liglerin en az 15 katı..ama bizim aldığımız topçular hala 2 .lig seviyesinde..onyekuruyu babalotelliyi belhandayı dzyubayı aldılarda biz mi isyan ettik...
Gökhan töreye de razıydım oysaki...

Eğer süper lig gelirleri ile 2. lig kadrosu kurmamıza rağmen hala borcumuz varsa çok sağlam tokatlamış demektir. ki borç olmasını geçtim her geçen gün de artıyor borçlar.
24-10-2022, 17:15
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Süper lig gelirleri ile ayağı yere basan bir takım kurulabilirdi.O versin bu versin mantığı ile bu forumdan çok güzel yönetim kadrosu çıkardı.
Aslında çıkarsak mı ne yapsak ? Adam olurduk azıcık.Niceleri oldu zaten.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
24-10-2022, 17:34
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
(24-10-2022, 17:13)genc28 Wrote: Adamlar sağlam gelmiş yine 90 dakika rakip tribünü dinleriz

O deplasman tribününde 50 kişi olsa yeter. Acil değişmesi lazım diye defalarca söylendi ama kikleyen yok ki. 

Bir de onları dinlememek için yirminci dkda fişi çekmek lazım ama nerdeee?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
24-10-2022, 17:44
Website Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)