STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük - Giresunspor
(13-09-2022, 21:37)Pangal Wrote: Bu sezon totalde kaleye 20 şut gelmiş 8 gol yemişiz. Ligin en yüksek gol yeme yüzdesine sahip 3. takımıyız. Zaten çok üretemiyoruz bu dönemde kolay gol yeme alışkanlığından kurtulmamız lazım.

Geçen sene ise ilk defans kaleyi kurduk. 
Kale okan
Zeki diarra perez aziz.
Beklerin katkısı hücuma fazlaydı bunu es geçemeyiz.
Madem onurxan ile devam edecektik. Sezon başı yükleme yapılabilirdi. Gerek mental gerek teknik. Onurcanın ben teknik olarak geri olduğunu düşünmüyorum. Mental desteğe ihtiyacı var.
14-09-2022, 13:28
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(14-09-2022, 13:28)semiko Wrote: Madem onurxan ile devam edecektik. Sezon başı yükleme yapılabilirdi. Gerek mental gerek teknik. Onurcanın ben teknik olarak geri olduğunu düşünmüyorum. Mental desteğe ihtiyacı var.

Kesinlikle. Sonuçta süper lig seviyesinde bir sezonu ona emanet etmek büyük sorumluluk. Ve bunu birdenbire yapıyorsun. Transfer sezonu boyunca Okan'dan haber bekle Ferhat ile görüş transfer et ve lig başlarken pat diye hadi kale senin de. Demir maçıyla Galatasaray maçı arasında dağlar kadar fark var. Ha GS maçı çokmu muhteşemdi? hayır tabi sonuçta seviyesi belli kaleci ama en azından Demir maçındaki gibi kaleyi bulan her şutu içeri alacak kadarda kova olmadığı kesin. Onurcanın arkasına mı önüne mi belli olmayan bir transfere hiç gerek yoktu. Hem Onurcan'dan verim alamıyoruz hemde Göktan'ı küstürüp yolladık boş yere. GS'nin Okan'ı tekrar yollamayacağı 2*2=4 kadar net birşeydi oysa. Ha yok yine de kaleci alacaksan Onurcanı net kesecek birini alacaktın. En kötü ihtimal Fener Berke'yi yollamıştı mesela bizde iş yapardı. Okadar plansız programsız günlük hareket ediyoruzki transferde. Sadece kale için değil her mevki de günübirlik karar veriyoruz gelişine. Ve asla ders almak gibi bir huyumuz da yok. Mesela şuan kale ve gol yollarında sıkıntı olduğunu gördük değil mi? Yönetim de bizimle birlikte maç izleyecek sadece. Şimdiden araştırayım da ara transfer başlar başlamaz hemen takviye yapalım diye bir icraat olmaz asla. ara transfer geliyor biz yine son gün fırsat transferi kovalıyor oluyoruz. Yani ilk devreden beri görülen eksiklikler ile 2.yarı 5-6 hafta daha idare ediyoruz. 
(14-09-2022, 13:28)semiko Wrote: Madem onurxan ile devam edecektik. Sezon başı yükleme yapılabilirdi. Gerek mental gerek teknik. Onurcanın ben teknik olarak geri olduğunu düşünmüyorum. Mental desteğe ihtiyacı var.
14-09-2022, 15:57
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(14-09-2022, 15:57)kerasus Wrote:

Kesinlikle. Sonuçta süper lig seviyesinde bir sezonu ona emanet etmek büyük sorumluluk. Ve bunu birdenbire yapıyorsun. Transfer sezonu boyunca Okan'dan haber bekle Ferhat ile görüş transfer et ve lig başlarken pat diye hadi kale senin de. Demir maçıyla Galatasaray maçı arasında dağlar kadar fark var. Ha GS maçı çokmu muhteşemdi? hayır tabi sonuçta seviyesi belli kaleci ama en azından Demir maçındaki gibi kaleyi bulan her şutu içeri alacak kadarda kova olmadığı kesin. Onurcanın arkasına mı önüne mi belli olmayan bir transfere hiç gerek yoktu. Hem Onurcan'dan verim alamıyoruz hemde Göktan'ı küstürüp yolladık boş yere. GS'nin Okan'ı tekrar yollamayacağı 2*2=4 kadar net birşeydi oysa. Ha yok yine de kaleci alacaksan Onurcanı net kesecek birini alacaktın. En kötü ihtimal Fener Berke'yi yollamıştı mesela bizde iş yapardı. Okadar plansız programsız günlük hareket ediyoruzki transferde. Sadece kale için değil her mevki de günübirlik karar veriyoruz gelişine. Ve asla ders almak gibi bir huyumuz da yok. Mesela şuan kale ve gol yollarında sıkıntı olduğunu gördük değil mi? Yönetim de bizimle birlikte maç izleyecek sadece. Şimdiden araştırayım da ara transfer başlar başlamaz hemen takviye yapalım diye bir icraat olmaz asla. ara transfer geliyor biz yine son gün fırsat transferi kovalıyor oluyoruz. Yani ilk devreden beri görülen eksiklikler ile 2.yarı 5-6 hafta daha idare ediyoruz. 

Giresun olarak bizde akşam pazarı kavramı hep var. 
Ben hiç görmedim kampa eksiksiz gittik. Bi işte çıktığımız sene oyuncuları önceden aldık. Onunda ekmeğini üst lig olarak yedik. Kadro kalburüstü idi sezon başı yükleme yapılınca çıktık.
15-09-2022, 15:24
Reply
semiko Offline
Posting Freak

RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
Oooo paşam Oğulcan kampta hadi baqim Smile
16-09-2022, 15:02
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(16-09-2022, 15:02)semiko Wrote: Oooo paşam Oğulcan kampta hadi baqim Smile

Bi stalk yaptım adam gittiği takımlarla alakalı hiç foto koymamış Antep dışında o da üst lige çıktı diye 
Bu kadar kasıntı olmanın bir anlamı yok
17-09-2022, 15:13
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(17-09-2022, 15:13)semiko Wrote:
(16-09-2022, 15:02)semiko Wrote: Oooo paşam Oğulcan kampta hadi baqim Smile

Bi stalk yaptım adam gittiği takımlarla alakalı hiç foto koymamış Antep dışında o da üst lige çıktı diye 
Bu kadar kasıntı olmanın bir anlamı yok

Zaten fotolardan birinde bir bakışı var, benim ne işim var mk burda der gibi. Twitter biosuna bak GS dışında futbol oynamamış paşam. 

-----------------------------------------------------

Yalnız İstanbul yine aldı puanını. Önümüzdeki iki zor (Alanya ve BJK) maçtan en kötü 2 puan almamız şart. Hatta birinde bir sürpriz yapıp 3 yapsak efsane olur. Ki Hakan keleş varken herşey mümkün.
(This post was last modified: 18-09-2022, 11:21 by kerasus.)
18-09-2022, 11:20
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Gümrük'ten 3 alıp 9 puana atsak kendimizi muhteşem olurdu, aşağı üçlüyle 7-8 puan fark olurdu ki 2 maçlık kredi demek. Kasımpaşa öngördüğümüz üzere toparlandı. Gümrük de mutlaka bir yerde çıkışa geçecektir. Ankara Hatay İstanbul ve Ümraniye şu anki rakipler olarak görünüyor. Geçen seneki gibi rakiplerden en az 20-24 puan yapmak lazım.
18-09-2022, 12:49
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(18-09-2022, 12:49)bulancak28 Wrote: Gümrük'ten 3 alıp 9 puana atsak kendimizi muhteşem olurdu, aşağı üçlüyle 7-8 puan fark olurdu ki 2 maçlık kredi demek. Kasımpaşa öngördüğümüz üzere toparlandı. Gümrük de mutlaka bir yerde çıkışa geçecektir. Ankara Hatay İstanbul ve Ümraniye şu anki rakipler olarak görünüyor. Geçen seneki gibi  rakiplerden en az 20-24 puan yapmak lazım.

Hatay da muhtemel bir hoca değişikliğinden sonra çıkışa geçer gibi. Çokta düşecek takım gibi değiller. Kalıyor 3 takım. İstanbul artık bir şekilde puan almaya başladı her maçından. Ümraniye desen en zor maçlarını geride bıraktı ve istatistiklere bakınca bayada iyi oynuyorlar. Fikstür kolaylaştıkça skora yansıtmaya başladıklarında hepten yandık demektir. Şu ara bize iyi gelirde toparlarsak ne ala, yoksa düşünmek bile istemiyorum aksini.
18-09-2022, 13:47
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Aynen öyle direkt rakiplerden puan almak lazım alamıyorsanız onların puan alamadığı takımlardan yani büyük takımlardan puan almak gerekir yoksa GS galibiyeti hiç bir işe yaramaz
18-09-2022, 14:43
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(18-09-2022, 14:43)semiko Wrote: Aynen öyle direkt rakiplerden puan almak lazım alamıyorsanız onların puan alamadığı takımlardan yani büyük takımlardan puan almak gerekir yoksa GS galibiyeti hiç bir işe yaramaz

Ümraniye ile aynı oynadığımız maçlardan GS ve K.Paşa'dan 6 aldık onlar 0. İstanbul ile aynı oynadığımız Kayseri ve Konya maçlarından ikimizde 0 çektik. Önümüzdeki 2 maçtan ise İstanbulspor 4 puan çekti. Bizde 4 olmasa bile 2 yada 3 şart. Aramızdaki maça kadar toparlarsak İstanbulu yenebiliriz içerde. Yalnız Hatay toparlamadan birde biz vursak müthiş olurdu valla.
18-09-2022, 15:11
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)