genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(06-09-2022, 20:22)Mandaklı Wrote: Şu anda, yani kalan 1 günlük sürede, alınabilecek futbolcular en iyi şartlarda;
Brandley Kuwas, Paul-José Mpoku ve santrafordur. Keşke bu transferler yapılabilse.
Sağ ve solbek eksikliklerinde, örneğin Alper'in yokluğunda Hayrullah veya Kadir solbek ve Hayrullah'ın yokluğunda ise Sergen ve Talha sağbek oynayabilir diye düşünülmüş olabilir.
Hocam daha Alper sol bek, Hayro sağ bek oynayamıyor orjinleri bu mevkiler olduğu halde, şimdi Kadir sol bek, Sergen sağ bek nasıl oynasın, sözüm sana değil yanlış anlama muhtemelen bizimkiler de böyle düşünüyor ve böyle düşünen futbol aklına sokayım.
Bradley Kuwas denen eleman antrenmana cıkmış foto sızmış onunla ilgili, Mpoku işi de olur gibi, santrafora kimseyi almadan sezona başlayabiliriz öyle bir yönetim modeli var çünkü.
|
|
| 06-09-2022, 20:28 |
|
mvsr
Posting Freak

Threads: 81
|
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(07-09-2022, 08:59)kerasus Wrote: (06-09-2022, 22:00)maicon_28 Wrote: Santrafor transferi yapılmayacak, sosyal medyadaki adamları tarafından şu 2 günde gizemli paylaşımlar/transfer haberleri yaptırtılacak
Taraftar heyecanlanacak ama yapılmayacak
Transfer dönemi bitince de çok uğraşıldı, son saniyeye kadar inanılmaz çaba gösterildi ama yetişmedi(yapılamadı) denilecek
Birisi üstü kapalı Sunday paylaşımı yaptı zaten. Yine birebir işliyor senin senaryo.
Nevet senaryo birebir işliyorda olay nedir yani ? Gazımızı aldıklarında gerçeklerden uzaklaşacak mıyız ?
Niye ? Anlamıyorum.
Ödevini yapmayan uşağın cevabı yaptım olduğunda kendini kandırmış olmaz mı ? Takım küme düştüğünde veya 3.ligi boyladığında bizi mi kandırmış olacaklar ? Sizi bilmem renktaşlarda ben anlayamıyorum gerçekten.Paraları pulları yoksa çekilsinler.
Zerre kadar Giresunspor'u düşündüklerini sanmıyorum.Koltuk sevdası.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
| 07-09-2022, 11:23 |
|
Mandaklı
Senior Member

Threads: 0
|
|
| 07-09-2022, 12:18 |
|