2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(23-08-2022, 15:11)Mandaklı Wrote: Transferde ve kadro yapılandırılmasında olaya okeye 4. arar gibi yaklaşırsan, tabii ki böyle saçmalıklar yaparsın. Yani bu arkadaşlara göre, ayrılanın yerine kalitesi ne olursa olsun, o mevkide oynayan ve lisansı olan  birisini transfer ettin mi (okeye 4. den kastım budur) sorunlar çözülecektir.
Adamlara bakın! Sanki Süper Lig'de değilde 2. veya 3. Lig'de oynar gibi kalite kavramını bir kenara koyarak Zeki'nin yerine Talha, Traore'nin yerine Robert Mejia, Diarra'nın yerine Kadir Seven'i koyup bu sezon daha iyi bir takım kurduk diye sağda solda övünüyorlar. Futboldan anlamayan bazı TV futbol yorumcuları ise bu sözleri gözümüzün içerisine baka baka ulusal kanallarda dile getiriyorlar.  Ben böyle bir vizyonsuzluk görmedim.
Geçen sezon ve bu sezonun ideal ilk 11'lerini aşağıda vereceğim. Allahaşkına bu kadroların birbirleriyle kıyaslanır tarafları var mıdır?

OKAN KOCUK- ZEKİ, DIARRA, PEREZ, AZİZ BEHICH- TRAORE, FLAVIO- CHIQUINHO- DIABATE, UMUT NAYIR, SERGIO

ONURCAN- HAYRULLAH, RAMON, PEREZ, ALPER- MEJIA, MURAT CEM- SAVICEVIC- SERGIO, BAJIC, BORJA SAINZ
imza-kaşe-mühür
23-08-2022, 19:15
ensonüye Offline
Member

Threads: 2
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Doğum günü videolarında Hamidou görünmüyor,ayrılık kesinleşti. Bakalım yerini kimle dolduracağız
23-08-2022, 22:49
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
İlk 3 hafta 6 puan herkez mutlu ama daha ilk haftalardayız kadrolar bir otursun fena silkeyecekler bizi bence
Tıpki Altay gibi olacağız diye korkuyoru ilk haftalar neydi şimdi nerde
23-08-2022, 23:19
sy200028 Offline
Posting Freak

(23-08-2022, 23:56)sy200028 Wrote: Yönetim alınan altı puanın sefasını sürüyor..Bu lig böyle gitmez takımlar oturdukca kadro derinliği  ve kalite farkı ortaya çıkmaya başlayacaktır.. Oyuncu satıyorsun tamam kardeşimde el futbolcu satmadan yerini dolduracak adayı belirler bizde son gün kim bedava gelir onun derdindeyiz... Transferde son gün  şansı her zaman tutmaz. Yukarıda arkadaş yazmış sonumuz Altay gibi olmasında.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
23-08-2022, 23:57
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Katılıyorum.8. haftayı görmeden hiçbir takım için çok iyi diyemeyiz.
Şöyle ligi bir değerlendirecek olursak bizim daha oynanmamış Antalya, Başakşehir, Ümraniye ve İstanbul takımları ile maçlarımız var.Hadi Ümraniye yeni çıktı lige diğerlerini geçen yıl yenemedik, puan dahi alamadık.Trabzon'u da katıyorum.1,2,3,4 ve 5 takım için maçlarımız puansız ayrılabileceğimiz kategoride.Böylesine zorlu periyotta bizim kalite arttırmamız gerekirken mevcutta verim aldığından vazgeçmek akıl işi değil.Yerine iyisini bulmuş olsak, iyiyi geçtik katkı alabileceğini bulsak olur diyeceğiz.

Takımın eksikleri ortada ve 6 puanlık performans gözlere boya çekmişe benziyor.Hakan Keleş'te bu ortamda nasıl duruyor bilemiyorum.Bizim için nimet gerçekten.İllaki kendisini yoklayan olmuştur.

Benim diğer endişem takımların 7. 8. haftalardan sonra oturması değil, bizimkilerin futbolculara 2-3 ay sonra ödeme yapmadan oynatması.Para alamıyoruz diye oynamazlar ise geriye ivme başlar.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
24-08-2022, 00:43
kerasus Offline
Posting Freak

(24-08-2022, 00:43)mvsr Wrote: Katılıyorum.8. haftayı görmeden hiçbir takım için çok iyi diyemeyiz.
Şöyle ligi bir değerlendirecek olursak bizim daha oynanmamış Antalya, Başakşehir, Ümraniye ve İstanbul takımları ile maçlarımız var.Hadi Ümraniye yeni çıktı lige diğerlerini geçen yıl yenemedik, puan dahi alamadık.Trabzon'u da katıyorum.1,2,3,4 ve 5 takım için maçlarımız puansız ayrılabileceğimiz kategoride.Böylesine zorlu periyotta bizim kalite arttırmamız gerekirken mevcutta verim aldığından vazgeçmek akıl işi değil.Yerine iyisini bulmuş olsak, iyiyi geçtik katkı alabileceğini bulsak olur diyeceğiz.

Takımın eksikleri ortada ve 6 puanlık performans gözlere boya çekmişe benziyor.Hakan Keleş'te bu ortamda nasıl duruyor bilemiyorum.Bizim için nimet gerçekten.İllaki kendisini yoklayan olmuştur.

Benim diğer endişem takımların 7. 8. haftalardan sonra oturması değil, bizimkilerin futbolculara 2-3 ay sonra ödeme yapmadan oynatması.Para alamıyoruz diye oynamazlar ise geriye ivme başlar.

İşta sayfalardır sinirden kafayı yediğim konu bu. Birileri bu klübe bakkal dükkanı mantığı ile bakıyoru. Yok bedava gideceğine üste para almışmışız. Yav bizi ligde bıraktıktan sonra yada yerine daha iyisi aldıktan sonra yemişim ordan gelecek parayı üste para verelim ama yeterki ligde kalalım. Küme düştükten sonra çok efedersin o paranın içine z...çarım. Hakan Keleşin sabır uçlarıyla mı oynamaya çalışıyorlar anlamadım. Adam mecbur mu senin için kendi kariyerini iç etmeye. Şu kadroya şu futbolu oynatacak hoca bu ligde yok. Yani ligin en kaliteli hocalarından biri olmasına rağmen en iyiler sıralamasında esamesi okunmaz bile. Geçen sene GS nin kümede kaldığı kadroyu Hakan hocaya versen Avrupa yapardı rahatlıkla ama bizde hem çok düşük ücrete hem kariyer olarak feda ediyor resmen. Tamam eskiden birlikte çalışmışsın hatrın var ama adam yeter artık bende yoluma bakayım dese ne diyebilirsin?
24-08-2022, 08:55
kerasus Offline
Posting Freak

Ajdin Hasic ile ilgileniyormuşuz. Ama bilin bakalım sorun ne? Bizden başka herhangi bir takım daha ilgileniyor. Gzötepe yada başka takım diye isim vermeye bile gerek duymuyorum. Çemişgezekspor bile olsa ilk tercih herzaman O takım olur. Artık nasıl bir öneri ile gidiyorsak hiçbir zaman öncelikli tercih olmadık olmayacağız.
24-08-2022, 11:20
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Yönetim takımın 3 haftada aldığı puana güveniyor ve devamı gelir diyorsa altay takımının geçen sene uefa ya gideceğiz deyip alt lige gittiği örneği çok iyi bir örnek Smile birde sayın yönetim ve başganımız ülkemizde futbol takımlarının genelde 5-6 hafta sonra form tutup seri yapabilme ve de iyi takım olgusunu yakalama sürelerini bizden iyi bilirdir, öyle ya ...
Başkentten !
24-08-2022, 14:11
ensonüye Offline
Member

Threads: 2
Twitter'daki gelişmelere bakarsak Ajdin Hasic,Ömer Bayram ve Mame Diouf isimleri tekrardan konuşulmaya başlandı. Yazın antremana çıkmamış Diouf, futbolu kafasında bitirip kilo sorunları yaşayan Ömer Bayram ve genç yetenek Ajdin. Garanti iş yapar diyebileceğimiz biri var mı, belki Diouf. Bu sezonun özeti bence Jean Pyerre,Chiquinho kalitesinden sonra gidip Savicevic'i almaktır. Geçen sene Savicevic Samsunspor'da değil miydi neden onu almadık sahi?
24-08-2022, 15:25
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
ömer bayram a sıcak bakıyorum
şahsen gelecek herkese sıcak bakıyorum..gecen sene son 7 haftada yaşanılanlar düşündükçe ne kadar topçu gelirse o kadar iyi..çünkü yarısı kaçar sene sonuna doğru..
Derelili çotanak
24-08-2022, 16:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 17 Guest(s)