semiko
Posting Freak

Threads: 0
|
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(24-07-2022, 16:47)kerasus Wrote: şimdi kendinizi milyarder bir işadamı yerine koyun. herifin biri klüp başkanı olup hiçbir şekilde elini taşın altına koymayacak, hatta yöneticiler bu takım sayesinde ihalelerin dibine vuracaklar ve olurda klübe para harcarsa onuda geri isteyecekler. ben ise bu krizde yatırıp yapıp kazandığım parayı klübe harcayacam yardım edicem. sonra takım başarılı olunca beyfendi çıkacak meydna ben başardım benm takımım benim hocam ben,m futbolcum diye ahkam kesecek benim paramla bana caka satacak. hadi ordan demezler mi adama? hanginiz bu şartlarda bu klübe milyonlarca euro yardım yaparsınız?
aklıma aygünler geliyor.
giresun'da ciddi potansiyel var bir konsorsiyum kurulsa destek vermeyecek insan yok. ancak güven vermek gerekir.
şöyle x kişisi çıksa çevresi olsa ve güven verse. öne bahçeşehir koleji arkaya titanic kolun birine hdi birine koçel .
neler neler çıkıyor değil mi ?
kimse iktidarı karşısına da almak istemiyor bence.
enver yücel alır sıkıntı yok ama işte güvenmiyor demek ki .
sorun birlik beraberlikte.
istanbul'da serkan cihan güzel atılım yaptı toparlayacaktır ekip elbet ama işin içine siyasi olaylar girdi mi bitersin .
ama ben şunu da görüyorum canikli ye karşı olarak akp milletvekili çıkıp giresun siyaset üstüdür diyor.
çelişki ....
|
|
| 24-07-2022, 17:14 |
|
|