kral1234
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(26-06-2022, 13:19)kerasus Wrote: (25-06-2022, 23:04)kral1234 Wrote: Bence büyük biraderin takıma desteğini çekmesiyle küme düşmemiz kesinleşti, ona göre de fazla maliyetli oyuncu almayalım ya tutarsa transferleri yapalım diye bir politika düşünüyor olabilirler.
Bende bunu anlamıyorum işte. Büyük birader desteği çektiği taktirde bir hiçsin bunu herkes biliyor. Öyleyse ne diye inatla rest çekip tekrar başkan oluyorsun? Hadi başkan oldun tamam da hiç bir B planın yok amacın hedefin yok. Ben çıkardım illa ben düşürcem diye inat etmeye ne gerek var? Yazık bu şehre bundan daha büyük ihanet olur mu?
Koltuk, makam, mevki insani cezbeden şeyler. Ego savaşları var. Büyük biradere rağmen hala burdayım mesajı olabilir. Giresun, Giresunspor falan birileri için merdivendir. Başkanın başka hedefleri vardır belki. Ama sonuçta sevsek de sevmesek de Giresun'a, Giresunspor tarihine adını yazdırdı. Ama işin ucunda Nedim Türkmen gibi olmak da var, bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum.
|
|
| 26-06-2022, 18:18 |
|
|