bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: STSL 22.Hafta | Trabzonspor - Giresunspor | 19 Ocak 2022 Çarşamba | 20:00
1- Galatasaray sonsuza kadar böyle gitmeyecek. Ya bir yerde kendileri reaksiyon verecekler ya da bizzat operasyon çekilecek. İyi zamanda yakalayıp ekstra bir 3 puan aldık. Ama tabi işin kötüsü o ekstrayı Kasımpaşa da aldı. Rize, Göztepe alamayabilir.
2- Okan bu saatten sonra Galatasaray'a falan gitmez. Adam Giresun da kral. Başkana güvensizlik had safhada, yanlış da değil ama o kadar uzun boylu olacağını sanmıyorum.
3- "Rakiplerimize rahat yeniliyoruz" lafıyla ilgili olarak yanlış hatırlamıyorsam Rize, Altay, Göztepe ve Malatya'yı yendik biz. Kasımpaşa'ya bir şey diyemem mal gibi oynayıp yenildik evet, Hatay da keza o kadar gol kaçırırsan eninde sonunda yersin. Krediler kötü harcandı biraz. Bu demek değildir ki bir daha olmayacak. Kasımpaşa Göztepe, Rize uzay futbolu oynamıyor, nefesleri kesilecek bir yerlerde.
4- Göztepe, Antalya, Kasımpaşa ve Rize öyle sandığınız kadar büyük lobiler değil beyler. Göztepe Antalya şahıs şirketleri Mehmet Sepil kalkıp operasyon çektirecek kadar eli kolu büyük adam değil. Kasımpaşa & Rize cumhurbaşkanından güçlü gibi görünüyor olmakla birlikte 2-3 sene evvel Rize'yi düşürmezlerdi eğer öyle bir durum olsa. Rakiplerimiz Trabzon, Bursa falan olsa bir nebze anlarım. Antalya'yı Göztepe'ye bakıp bunlar lobili takımlar biz bunlarla baş edemeyiz demek bana biraz acizlik psikolojisi gibi geliyor kusura bakmayın.
Ben Trabzon maçında takımın Kasımpaşa'nın reaksiyonunu verdiğini düşünüyorum. Haftasonu çok zor bir Alanya maçı var. Zor ama imkansız değil, Alanya da yenilmeyecek takım değil. Hep birlikte göreceğiz ne olduğunu. Ben takıma inanıyorum ve ligde kalacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
|
|
21-01-2022, 13:01 |
|
|