genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Geldik devre arasına yapılacaklar aslında az çok belli hiç maceraya gerek yok, bizim ofansif olarak kalite sorunumuz var onu halledeceğiz olay bu.
İkinci yarının ilk yarısında şu kadro olmalı
------OKAN-------
ZEKİ--ALEX PEREZ--DIARRA--AZİZ
-----------TRAORE---TRANSFER---------
TRANSFER----TRANSFER-----SERGIO
-------------------TRANSFER-----------
Bizim mutlaka pas kalitesi yüksek ve duran top kullanabilen 8 numaraya ihtiyacımız, Flavio çok koşuyor ediyor ama oyun kalitesini yükseltebilecek bir adam değil, mücadele gücünü yükseltir ama oyun kalitesini değil, (Nalepa'nin bir kaç tik iyi versiyonu gibi)
Skorer kanat mutlaka ama mutlaka lazım, yetenek fakiri Shapi ile filan olmaz bu iş, Gradel, Davidson tarzı bir adam çekmemiz lazım.
Elimde olsa Diabate'yi bir dakika oynatmam, 1 gol 0 asist ile ilk yarıyı tamamlamış, oyun içinde kaptırdığı ve ezdiği toplar ile yaptığı pas hatalarının haddi hesabı yok
Santraforu konuşmaya dahi yok, bana kalsa eldeki 3 santraforu da gönderip 3 santrafor almak lazım ama en fazla 1 gider 1 gelir.
Hüsam, Sankhare, Champnes ve Doukara'yı bir dakika tutmam şu takımda ama neler olur neler biter göreceğiz
Ben iyi bir transfer dönemi geçirebileceğimizi zannetmiyorum ama umarım yanılırım
(This post was last modified: 27-12-2021, 03:20 by genoa28.)
|
|
| 27-12-2021, 03:16 |
|
|