RE: STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30
Hakan Keleş'e sallanıyor filan ama bence yanlış, hocanın eksikleri var mı var ama şu kadroya kralını getirsen olacağı bu, Balde'ye 40 yaşından sonra golcülük mü öğretecek gelen hoca, şu santrafor hattını Hataya, Karagümrük'e filan ver iddia ediyorum 10-12 puan anca toplarlar.
Bence ligin en kalitesiz kadrosuyuz, özellikle ön tarafta risk alamazsın, hadi kanatta ve ofansif orta saha da risk aldın ama santrafor da risk alan adam futboldan anlamayan adamdır, zaten aldigin risk nedeniyle bugün ligde düşme hattindasın, aldigin risk nedeniyle hem hocana hem sana sabah akşam sallanıyor, yahu hazır örnek ligimizden hem de Besiktaşın geçen seneki durumu ile bu seneki durumu tamamen santrafor.
Ben buraya da yazdım defalarca santraforun kadar güçlüsün, bugün en kötü Diof'un, Tetteh'in hatta Haji Wright'ın bile olsa bugün 16-17'li puanlardaydın çok net.
Tamam istenildiği gibi hoca değişsin golü kim atacak, Balde, Doukara, Umut s.ksen 10 gol atamazlar bu ligde ama yeni hoca bu adamlara bu yaşlarından sonra golcülük öğretecekse ben de hoca değişikliğine okeyim
|