Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
14-07-2012, 11:43,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
biz bu gençler menejr oyunları oynarken hep giresunu alır şampiyon yapardık .. ben hala oynuyorum .. ben bunun verdiği mutlulukla yaşıyorum .. şu takımın iyi gününü görmedim ben .. 2005 den beri .. türkiye kupasında gs eşleştiğinde buruk bi sevinç vardı içimde.. büyük takımla oynamanın vermiş oldugu haz ve mutluluk .. ama bu takımla ancak türkiye kupasında karşılaşabilmiş olmanın üzüntsü vardı .. neden bizde 1. ligde olamayalım derdim hep kendme.. ama giresunlu bunu hakediyor .. ciddiyim .. birbirine sahip cıkmayan bi sehirden ne beklersiniz ki .. hep arkasından iş ceviren .. toprağını koruyp kollamayandan ne beklersiniz ki ! ciddi biçimde üzülerek söylüyorum .. değil 3.lig amatör bizi bekliyor arkadaslar .. kulup bile kapabilir .. her kulubunu borcu var biliyoruz .. ama bu kadar da olmaz yahu .. herkes menfaatci olmus.. tamam baskan ol .. baskan ol diye para vermene gerek yok bu kulube .. sadece yaratıcı geliştirici fikirlerin olsun .. bu fikirleri eş dost .. giresunspor sevenlerle birlikte yap .. ilk basta giresunspor sevenler dernegi kurularak kulube baglanmalı .. giresundaki alt yapıya önem verilmeli .. süper gençlerin şampiyon oldugu seneki kaleci ahmet kulupten ayrılmışş espiye belediye spor a gitmişti ve şimdi anadolu uskudarla sozlesme imzaladı .. bilirsiniz ki anadolu uskudar sivasın pilot kulubu .. belki o arkadas sivasa gidecek belli mi olur .. ben size diyorum karadeniz de cok cevher var .. vonali nin dediği gibi .. bugun ordu arsenalin alt yapısıyla bi antlasma imzalıyorsa barcelonayla imzalıyorsa ben takdir ederim bunu .. ki baskanları da cok iyi paradan anlayan adam .. bu biraz bizden de kaynaklanıyor .. şenez erzik giresunlu .. bu adamın hiç mi akrabası yok .. koy akrabanı bu takımın basına takımın yukselsin .. senez erziğin takımı diye tölerans gösterilmesin tabi .. ama bunu belli etmeden yürüt .. nice böyle büyük şahsiyetler var giresunlu .. bildğin kadaryla adil memecan giresunlu .. bu gs nin divanında mı ne görevli .. madem öyle ver gs alt yapıyı giresuna gelişsin .. nice giresunlu menejerler var .. genç futbolcuları giresuna cüzzi miktarda kazandırabilirsin .. ama ciddenn yazık .. inanın 120 tl yok diye kulube uye olamadım .. ögrenciyiz sonucta olmuyo .. ama içim yanıyor bu duruma .. her gece yatmadan dusunuyorum acaba nası kurtlur .. ben baskan olsam ne yaparım gibisinden .. babam bile cekti beni köseye konustu oglum bu kadar takma kafana .. sana getirisi yok dedi ..dedim baba bu aşk .. giresun .. giresunspor aşkı .. ama ben böyle aşkın ızdırabını ... töbe töbe .. sehrin ileri gelenleri böyle yaptıkca artık üzülmicem .. ama amatöre de düsse bu takımı desteklicem ... ! bu böyle biline
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by Semih Karahan - 14-07-2012, 11:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)