Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
20-09-2021, 18:09, (This post was last modified: 20-09-2021, 18:11 by maicon_28.)
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor
Ben iyi yolda olduğumuzu düşünmüyorum tam tersine çok kötü yoldayız.
En büyük sebebi de ortada bir düzenimizin olmaması, taktiğimizin olmaması, rastgele oynamamız.

Dikkat edersiniz gol kaçırdık falan deniyor ya, hepsi bir sistemle yakalanmış değil rastgele, doğaçlama gelişen ataklar. (ki ben öyle ahım şahım gol kaçırdığımızı da düşünmüyorum 5 haftada)

Yenilgi alınır, gol atılmaz vs. bunları geçtim en büyük sıkıntı düzenimizin olmaması.

Anadolu takımlarından örnek vermek gerekirse.
Rıza Çalımbay - Sivasspor : Çok diri bir savunma yapıyorlar, Rıza hoca bildiğimiz gibi çok iyi fizik yüklemiş, rakibi fiziken eziyorlar ve kontra atak kovalayıp gol arıyorlar.

Aykut Kocaman - Başakşehir : Anti futbolun en önde bayrak tutanı. Ne kendi atak yapıyor, ne de rakibin atak yapmasına izin veriyor. Hiç sevmediğim bir taktik, zaten çok da kötü gidiyorlar ama adamların belli bir oyun düzeni var. Başarılı veya başarısız olacak ama düzenleri belli

Francesco Farioli - Karagümrük : Adamlar sürekli pasla çıkıyorlar, özellikle orta sahada ki beyinleri takımı yönlendiriyor. Kompakt bir şekilde hücuma çıkıyorlar. Savunmayı biraz 2.plana atıyorlar, asıl önemsedikleri konu hücum

Mustafa Denizli - Altay : Farklı bir oyun kurgusuyla çıkıyorlar. Rakiplerine ters geliyor. Kadroları zayıf ama ön tarafa ismi az bilinen scout transferleri yapmışlar. Dizilişleri farklı olduğu için rakipleri hücuma çıkarken felekleri şaşıyor. Hücumda da yetenekli isimlerle gol kovalıyorlar. Zaten kanat-on numara ve forvetler gayet iyi

Bizim gibi düzeni olmayan birkaç takım daha var. Mesela Rizespor.. 1-2 tane daha sayarız takım. Ama dediğim gibi 9 yaşındaki çocukların kendi arasında oynadığı maç gibi karman-çorman, kavga-dövüş, rastgele futbol oynuyoruz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 6.Hafta | Fenerbahçe - Giresunspor - by maicon_28 - 20-09-2021, 18:09

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)