Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor 1 - 0 Giresunsporumuz
13-09-2021, 17:22,
RE: Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor - Giresunsporumuz
(13-09-2021, 16:47)maicon_28 Wrote:
(13-09-2021, 15:26)kerasus Wrote:
(13-09-2021, 14:41)maicon_28 Wrote: Bu maçtan hiç umutlu değilim , hiç heyecanım da yok.
Umutlu olduğum maçlarda 0 çektik

Bakalım akşam ne olacak..

Kanka daha önce hangi maçta neye göre umudun vardı ki? Hem zorluk derecesi hemde bizim b.ktan halimizi düşününce şuana kadar hiçbir maçta umudum olmadı. Bugün ilk kez yarım buçuk umudum var. Ki yarıım buçuk. O da hani takibinde bu sene kötü olması ve milli arada belki takımın biraz uyum yakalamış olma ihtimali. Ha yok bugünde Trabzon maçı gibiysek benim açımdan sezon biter. Takipte iyi toparlamıştır şanssızlık olur yine yeniliriz tamam ama oyun olarak hala aynı isek dükkanı kapatıp gidelim zaten.

Kanka önceki maçlarda ümidimin olmasını sebebi şu

1.Hafta - Gs transfer tamamlamamıştı, yeni gelenler çok iyi değildi, takım ve hocaları formsuzdu, ayrıca Avrupa yorgunu olarak gelmişti. Bizim kadro çöp olsa da, belki ŞOK bir şekilde 1 veya 3 puan alırdık heyecanı vardı (üstelik 44 sene sonra ilk süper lig maçıydı, ekstra fazla ümit vardı)

2.Hafta - Kasımpaşa çok takviye yapamamıştı, kadroları diğer Anadolu takımlarına göre biraz daha zayıftı ve hocaları benim hiç beğenmediğim, yetersiz hoca olduğunu düşündüğüm Cihat Arslan'dı. Bir de taraftar baskısı olmayan bir deplasmandı. (Konya deplasmanı, Göztepe deplasmanı gibilerine göre iyi bir maçtı). 1 veya 3 puan alabilirdi

3.Hafta - Ts bizim maça birçok eksikle geldi ve çok yorgun geldi. Yeni transferlerimiz için 3.haftaydı, takıma uyum sağlamıştır belki ve Karadeniz Derbisi diyerekten farklı bir atmosfer olur diyerekten belki 1 puan koparırdık ümidi vardı    

Yani aslında fikstür zor gibi gözüküyor ama bundan iyisi şamda kayısıydı. Düzgün bir yapılanmayla 5-7 puan arası alabilirdik

kankam böyle anlatınca okey 
gs maçı hüsam faciası . hakemin bir kaç pozisyonu es geçmesi (2.gol başlangıcı gibi )
kasımpaşa mikro metrelik pozisyon ofsayt maçın dengesi şaştı. kötü oynamadık.
ts yok öyle yok böyle dedik içimden geçer dedik adamlar golü zor buldu. istekli oynasak güzel başlasak içten değildi.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 4.Hafta | Alanyaspor - Giresunsporumuz - by semiko - 13-09-2021, 17:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)