2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Bu sene çıkamazsak hakikaten dibi boylarız Ordu gibi oluruz bugün poz veren siyasileride göremeyiz yukarı lige çıksakta öyle rahatlamayız para falanda akmaz sadece nefes alırız çünkü süper lig hep karışık yayıncı kuruluş daha düne kadar para ödemiyordu sezon sonu Türkiye den çekilme durumları var hal böyleyken lige çıktık öyle paralar akacak durum yok ortada sadece nefes alırız.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
22-01-2021, 20:46
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(22-01-2021, 00:17)maicon_28 Wrote:
(21-01-2021, 22:47)Giresun Wrote: Asıl sıkıntı şu bugün tahtada açıklanan borçlu olduğumuz oyunculardan Ahmet İlhan ve Metin Erol dışında hepsi Mustafa Bozbağ döneminden gelen topçular Sgk borccu 2017 den hala Sacit Ali Erenin etkisi hissedilmedi onun etkisi daha hissedilmedi o daha ağır olacak şampiyon olamazsak işimiz çok zor bu sene tahtayı açmadık seneye bu ligde açacak parayıda bulamayız

Güzel tespit
Bozbağ'da 1 ise Ali Eren dönemindeki futbolcular için 10 göreceğiz
Süper lige çıkıp ayak bastı parası alamazsak kesin battık

Gerçi ayak bastı parasının çoğu borca gider, takım kurup nasıl tutunacağız o da ayrı mevzu. Lige çıktıkda dertleri düşünmesi kaldı Big Grin şu lige çıkalımda

Sıkıntı yok, isterse ilk senemizden averaj takımı olup düşelim yine bundan milyon kere iyidir. Hem borçlar bitmiş olur hemde süper ligden düşen kadro ile bu ligde zaten iddialı olursun tekrar çıkmak için. ayrıca menejerlerin kucağına oturmazsan üst ligde kalmayı da başarabilirsin.
22-01-2021, 22:32
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Yalniz bizim yerel basının satılmışlığı hakikaten rahatsız eder durumda, kulübü soyup soğana çeviren kel ve çırağı hakkında hiç bir eleştiri yok âmâ hak ettiği para isteyen topçuya ve hocaya sabah akşam sallamak serbest, özellikle de Hakan Hocaya sallanması gerçekten apayrı bir g.t verenlik kusura bakmasınlar
23-01-2021, 01:54
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
(23-01-2021, 01:54)genoa28 Wrote: Yalniz bizim yerel basının satılmışlığı hakikaten rahatsız eder durumda, kulübü soyup soğana çeviren kel ve çırağı hakkında hiç bir eleştiri yok âmâ hak ettiği para isteyen topçuya ve hocaya sabah akşam sallamak serbest, özellikle de Hakan Hocaya sallanması gerçekten apayrı bir g.t verenlik kusura bakmasınlar

Yıllardır söylüyorum, bu kişiler gazeteci falan değil. Bu işten kazandıkları ekmek nasıl boğazlarından geçiyor, nasıl vicdanı el veriyor da çoluğunda çocuğunda kullanıyor? İnanılmaz...
23-01-2021, 08:23
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
ülkede kim var ki gazeteci olarak bizde olsun.. artık geçtim ben o işleri..

Bu arada bizim alt yapıda cidden iş var. hani derlerdi ırakta sınırda petrol çıkıyor niye bizde çıkmıyor diye. trabzondan gırla çıkıyor bizden de çıkar. çıkıyorda. sadece liyakat sahibi insanların iş yapması gerek. kulüpteki demirbaş ( kalıcı insan )sayısı artmalı. her yönetimle beraber gel git olmamalı. yıllardır aynı adamları farklı rollerde görüyoruz. adamı tek role ver yetki ver çalıştır. bak fatih ümit milliye gitti . çocuğu görmüşler izlemişler ki çağırdılar. peki onlar gördüde biz neyi göremedik. ben bunu sorarım. bak keçiörendeki sonere o kadar milli takıma gitti sonrada gs ye gitti yalan oldu. bizim bu gençlere sahip çıkmamız gerek. erolcan 5 sene staj yaptı anca girebildi. o da giremezdi normalde ama demekki antrenman da istekliydi şansı buldu dar rotasyonda .
23-01-2021, 08:55
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
(23-01-2021, 08:55)semiko Wrote: ülkede kim var ki gazeteci olarak bizde olsun.. artık geçtim ben o işleri..

Bu arada bizim alt yapıda cidden iş var. hani derlerdi ırakta sınırda petrol çıkıyor niye bizde çıkmıyor diye. trabzondan gırla çıkıyor bizden de çıkar. çıkıyorda. sadece liyakat sahibi insanların iş yapması gerek. kulüpteki demirbaş ( kalıcı insan )sayısı artmalı. her yönetimle beraber gel git olmamalı. yıllardır aynı adamları farklı rollerde görüyoruz. adamı tek role ver yetki ver çalıştır. bak fatih ümit milliye gitti . çocuğu görmüşler izlemişler ki çağırdılar. peki onlar gördüde biz neyi göremedik. ben bunu sorarım. bak keçiörendeki sonere o kadar milli takıma gitti sonrada gs ye gitti yalan oldu. bizim bu gençlere sahip çıkmamız gerek. erolcan 5 sene staj yaptı anca girebildi. o da giremezdi normalde ama demekki antrenman da istekliydi şansı buldu dar rotasyonda .

+ Erenin nasıl çıktığını da unutmayalım zamanında. Adamın en çalıştığı en verimli zamanlarında sırf Giresunlu diye 3 lige Pazara falan kiralayıp durduk. O sonunda parlayıp sene sonu düştüğümüz zaman bile sezon başı asla kadroya giremezdi. Bir maçta sakatlık cezalı vs derken el mahkum Ereni kadroya almak zorunda kaldık. Ondan sonra devam etti kadroda ve o sezon yaptıkları ortada. Adamı sırf Giresun'lu olduğu için görmezden geldik ısrarla, harcamak için herşeyi yaptık. Sonra vay efendim Giresun çocuğu küme düştük diye başka takıma gtti bla bla yapıyoruz.
23-01-2021, 16:26
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Hakan KUTLU diye yazılır ADAM diye okunur umarım yollar kesişir yine inşallah ciddi bi paradan feraget etmiş, allah razı olsun ....
Başkentten !
(This post was last modified: 24-01-2021, 22:55 by turkuaz_0628.)
24-01-2021, 00:15
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Ligin ilk yarısında da bundan çok farklı oynamıyorduk o nedenle ben oynanan futbola çok takılmıyorum, bugünki oyunla sonuç da aldık bu benim için yeterli

Diarra ile Nalepa'nın yaptığı bayağı büyük aptallık, ben de bitmiş bir maçta orta da hiç bir sorun yokken bu kırmızı kartları ne masum göremiyorum, arkadaşın da belirttiği gibi ödeme odaklı bir durum olabilir.

Menemen maçında aranacak iki oyuncu değil bunlar ama Bursa maçında yoklukları epey sıkıntı olacak bence, rotasyonumuz zaten dar şimdi hepten daraldı.
25-01-2021, 02:49
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
TFF 1. LİG AYRINTILI YAZ VE ARA TRANSFER LİSTESİ:

https://www.transfermarkt.com/1-lig/tran...bewerb/TR2
28-01-2021, 12:59
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Defansımızın yaş ortalaması 25, orta saha 25.5. Az gol yememizde ve mücadele gücümüzün yüksek olmasında genç olmamızın payı büyük.
Hüsamettin 22 yaşından beri Giresun'a gelip gidiyor. O bile daha 29'muş şaşırdım.
Hayrullah 25, Diarra 22, en çok şaşırdığım Sergen 24 yaşındaymış.

Bu kadro kemikleşirse 1. ligde bile iş yapabilir.
28-01-2021, 13:42
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 21 Guest(s)