Mandaklı
Senior Member

Threads: 0
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
470.000 TL alacağı tahtaya düşen Bekir Yılmaz, geçen sezon Ankaraspor ile deplasmanda oynadığımız maçta rakibine arkadan kasten tekme atarak 6 maç ceza almış ve sezonu kapatmıştı. O zaman Bekir'in bu davranışı cezasız kalmıştı. Oysa, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören ve daha az ceza alan Belhanda'ya Galatasaray geçen sezon tam 150.000 Euro para cezası vermişti. Şimdi ben Giresunspor'u yönettiğini zanneden bu zevata soruyorum.
1. Sizlerin kulübe bıraktığınız bu ağır finansal yük nedeniyle şu anda Giresunspor yönetilemez hale gelmiştir.Bu fikre katılıyor mısınız?
2. Yaptığınız bu hataları bir nebze olsun düzeltmek adına, bu yönetime destek olmayı düşünür müsünüz?
3. Bu minvalde, koyduğunuz temlikleri kaldırıp, alacaklarınızı hibe etme konusunda girişimleriniz olabilir mi (bu sorum alacaklı olan tüm eski yöneticileredir)?
4. Ve en önemlisi, mevcut yönetim ve şehrin önde gelen iş adamları ile birlikte istişare ederek, yönetime her konuda destek olabilecek çözümleri elbirliği ile uygulamaya koyabilir misiniz (Giresun'lu olmak bunu gerektirir)?
Kimse unutmasın ki, bu yıl Süper Lig'e çıkamazsak bu finansal yapı ile soluğu BAL Ligi'nde alabiliriz.
|
|
| 16-01-2021, 13:18 |
|
genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Ben çoğunuza katılmıyorum, sene sonu ilk 2'de muhtemel Samsun, Adana Demir ve Altay üçlüsünden ikisini görürüz, kadro kalitesiyle Adana Demir, hoca faktörüyle Altay biraz daha öndeler.
Biz zaten sene başı şampiyonluk için takım kurmamışız başkanın kendisi de bizzat söylüyor, mevcut durumda bile çok net bir şampiyonluk hedefinin olduğunu düşünmüyorum ben
Ben şahsen hem takımdan hem yönetimden şampiyonluk filanda beklemiyorum ama verilen demeçlere ayar oluyorum, çık delikanlı gibi de ki açamıyoruz tahtayı, kadro yeterli vs deme mk, değil abi kadron yeterli değil, rotasyonun dar abi senin
Bir de Giresun'da epey uzun zamandır iyi kadrolar değil iyi takımlar goy goyu var, epey uzun süredir sene sonu bu goy goydan dolayıdır ki süper lig hayallerimizi bir sonraki seneye erteliyoruz, umarım bu sene aynısı olmaz
|
|
| 17-01-2021, 02:34 |
|
|