maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Onurcan Piri, Tolgahan Acar, Göktan Cörüt
Hayrullah Bilazer, Kerem Kalafat, Mamadou Diarra, Sadi Karaduma, Sergen Picinciol, Fatih Yilmaz, Hüsamettin Tut, Ishak Dogan
Erol Can Akdag, Mehmet Tas, Anthony Uzodimma, Michal Nalepa, Eren Tozlu
Serginho, Muhammed Ertürk, Caner Hüseyin Bag, XYZ (aşağıda yazdım)
Ibrahima Balde
Şutlanması gerekenler:
-Yasin Ozan
-Levy Madinda
-XYZ: Abdou Traoré veya Marko Milinkovic ikilisinden biri.
Kadronun durumu bu şekilde. Traore ile Milinkovic aslında ikisi de gönderilmeli ama sanırım alternatif olarak birinin kalması daha iyi olacaktır. Ama hangisi kalmalı karar veremedim. İkisi de fiziki anlamda futbolu bitirmiş gibi, kafa olarak da bitmişler. Hatta sakatlık sorunları da var ama yine de 1 tanesi kalacak deseler hangisini seçerim bilemiyorum. Biri biraz daha hareketli, çabuk. Diğeri de daha akıllı, daha teknik, duran topları güzel kullanıyor asist katkısı daha fazla olur.
Takviye anlamında da takımdaki kolej havasını bozmadan sanıyorum 2-3 takviye yapmak faydalı olacaktır.
-Kanat
-Santrafor
-Orta saha
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 01-01-2021, 17:29 by maicon_28.)
|
|
| 01-01-2021, 17:10 |
|
genoa28
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Ligin ilk yarısını en tepede lider olarak bitirdik, lig seyircili olsa mümkün değil tepe de olamazdık, hazır son yılların en zayıf ligini bulmuş, havayı yakalamış ve liderken devre arası transfer sezonunu iyi geçirmek lazım
Çok transfer yapıp aşırıya kaçmaya gerek yok bence ayrıca takım da muazzam oŕtam var, bu ortamı bozacak yapıda futbolcular kesinlikle transfer edilmemeli
Bana göre 3 net transfer yapmamız lazım, kesinlike direkt on bir yapabilecek yerli 10 numara, Nalepa yokken on bir yapabilecek 8 numara, Caner ve Sergi'yi zorlayabilecek sağ kanat orjinli kanat oyuncusu ve stoper rotasyonuna sokabileceğimiz bir stoper lazım, Covid sürecini de düşünürsek hem de hocanın elini güçlendirmek için şart oğlu şart transferler bunlar
Tavares'e teşekkür ettik, Madinda ve Milinkovic'e de teşekkür etmek lazım bence, Alperen ve Fatih'e de 3.lig'de kulüp bulsak fena olmaz
|
|
| 03-01-2021, 22:09 |
|
maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
(04-01-2021, 14:19)heyulaanil28 Wrote: (03-01-2021, 22:25)chotanax Wrote: Totemse komple totem. Tahta açılmasın, Onurcan ve Yasin Ozan'ı satalım. Son şampiyonluğumuza benzeyen çok unsur var.
Yasin Ozanı Bal ligi takımları bile almaz Onurcan kimse bonservis vermez daha yeni forma giyiyor bizde bonservis edecek adam şu an Nalepa onda da Vedat gibi kazık yeriz.
@chotanax 7 sene önceki şampiyonluğa atıfta bulunuyor
Devre arası tahtayı açtırmayıp, as kaleci Onurcan Piri satılmış kaleye o zaman harikalar yaratan Eray Çalışkan geçmişti
Keza Santraforda fena olmayan Yakup Ramazan Zorlu ile yollar ayrılmış, sezonu Ergün Çakır ile kapamış ve şampiyonluğa ulaşmıştık
Yakup Ramazan Zorlu'yu çok beğenirdim. Hem güçlü, hem yapılı, hem iyi koşardı. İyi top turardı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 04-01-2021, 16:07 |
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

Threads: 14
|
(04-01-2021, 16:07)maicon_28 Wrote: (04-01-2021, 14:19)heyulaanil28 Wrote: (03-01-2021, 22:25)chotanax Wrote: Totemse komple totem. Tahta açılmasın, Onurcan ve Yasin Ozan'ı satalım. Son şampiyonluğumuza benzeyen çok unsur var.
Yasin Ozanı Bal ligi takımları bile almaz Onurcan kimse bonservis vermez daha yeni forma giyiyor bizde bonservis edecek adam şu an Nalepa onda da Vedat gibi kazık yeriz.
@chotanax 7 sene önceki şampiyonluğa atıfta bulunuyor
Devre arası tahtayı açtırmayıp, as kaleci Onurcan Piri satılmış kaleye o zaman harikalar yaratan Eray Çalışkan geçmişti
Keza Santraforda fena olmayan Yakup Ramazan Zorlu ile yollar ayrılmış, sezonu Ergün Çakır ile kapamış ve şampiyonluğa ulaşmıştık 
Yakup Ramazan Zorlu'yu çok beğenirdim. Hem güçlü, hem yapılı, hem iyi koşardı. İyi top turardı
Vay be 7 sene olmuş... Hocam sen de şu imzayı değiştir artık, farklı bir totem yapalım
|
|
| 04-01-2021, 17:00 |
|
|