32.Hafta | MS Giresunsporumuz:1 - Adana Demirspor:0
emre_1466 Offline
Posting Freak

Threads: 10
RE: 32.Hafta | MS Giresunsporumuz:1 - Adana Demirspor:0
Erkan Hoca sene başı çalıştığı hiçbir takımda sezon sonunu getiremedi biz de hatırladığım kadarıyla son 15 yıldır hiçbir hocayla 20 haftadan fazla çalışmadık. Rekor sanırım geçen sezon Metin Diyadin'e ait 20.haftada gitmişti.

O yüzden fazla büyük hayaller kurmayın derim. Gönül ister ki Erkan Sözeri ile uzun yıllar çalışabilsek. Ama mevcut futbol zihniyetiyle çok zor. Üç hafta maç kaybetti mi istifa sloganları başlar.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
07-05-2019, 22:15
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Beyler konu dışı olacak da, biraz goygoy yapayım istedim;

Yahu arkadaş biz ne yapıyormuşuz kendimize böyle ya?  Big Grin

Ulan Liverpool Barca maçını izledim de futbol neymiş hatırladım. Ben böyle bir maç hayatımda dahi görmedim. Hele o Liverpool taraftarının maç sonundaki şovu...

Biz de hala daha Muhammet Reis falan tartışıyoruz anasını satayım. Adamlar Anfield'da tarihe tanıklık ediyor, biz Adana 5 Ocak'ta hocam Landel'i çıkar falan diyoruz...

Vallaha biz yaşamıyoruz ha  Big Grin
08-05-2019, 00:43
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Bu takımı ligde bırakacak 2 hoca vardı. Erkan Sözeri ve Metin Diyadin

Sözeri geldi direkt anti futbol felsefesiyle etki etti ve ligde bıraktı

Ama şu bir gerçek yükseklerden uçmamalıyız. Erkan Sözeri ile kendi yağımızda kavruluruz, süper lige çıkamayız loserlığından ötürü. Birde bu sezon ölçü olamaz ama adam geldi 2 maçta kendini belli etti. Skoru korumak için maçın son bölümlerinde defansif oyun anlayışı, oyuna defansif futbolcu alma olayı devam edecek gelecek sene de (yapacak bir şey yok adamın felsefesi bu) ama dediğim gibi bu mentaliteyle uzun vadede kazanamazsın.

En sevindiğim nokta Erkan Sözerinin transfer ağı.
Adam hiç boşta kalmadı ve birçok farklı takımda birçok oyuncuyla çalıştı. Oluşturduğu futbolcu veri tabanıyla hem geniş bir havuzu var hemde ikna kabileyeti sayesinde oyuncuların bizi tercih etmesine neden olacak.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
08-05-2019, 07:51
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Bu takım bu sene büyük kaos atlattı hem yönetimsel hem taraftarsal hemde futbolcu açısından öncelikle erkan hocaya güvenip bu takımın bir omurgasını oluşturmak lazım biz düşmekten yırttık şampiyonluk parolasını bırakıp hedefi ilk altı koymamız lazım keza seneye bundan ileride gidemeyiz.Esasında her şey takım olmaktan geçiyor bu sene transfere çok para harcayan takımların döküldüğünü görüyoruz denizli hatay takımlarında çok üst düzey futbolcumu var ama adamlar sistemi oturtmuş takım olmuşlar bizimde sabredip taşların yerine oturmasını bekleyecegiz
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 08-05-2019, 22:49 by sy200028.)
08-05-2019, 22:45
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
(08-05-2019, 07:51)maicon_28 Wrote: Bu takımı ligde bırakacak 2 hoca vardı. Erkan Sözeri ve Metin Diyadin

Ama şu bir gerçek yükseklerden uçmamalıyız. Erkan Sözeri ile kendi yağımızda kavruluruz, süper lige çıkamayız loserlığından ötürü. Birde bu sezon ölçü olamaz ama adam geldi 2 maçta kendini belli etti. Skoru korumak için maçın son bölümlerinde defansif oyun anlayışı, oyuna defansif futbolcu alma olayı devam edecek gelecek sene de (yapacak bir şey yok adamın felsefesi bu) ama dediğim gibi bu mentaliteyle uzun vadede kazanamazsın.

Adam hiç boşta kalmadı ve birçok farklı takımda birçok oyuncuyla çalıştı. Oluşturduğu futbolcu veri tabanıyla hem geniş bir havuzu var hemde ikna kabileyeti sayesinde oyuncuların bizi tercih etmesine neden olacak.

istikrar, sonunu getirememe problemi olduğu aşikar ama anti futbol konusuna kesinlikle katılmıyorum. bize ilk nezaman geldi mesela? lige çıktığımız sene birinci ile başladık sezona ama elinde çöp kadro vardı. tüm maçlarda neredeyse rencide edercesine üstün oynamasına rağmen bi türlü gol atamıyor ve skora yansıtamıyorduk. sonra büyük başkan bozbağ hemen sorunu çözdü(!) ve birinciyi yolladı. yani tek sorunumuz aslında mükemmel oyunu skora yansıtmaktı. erkan hoca geldi ve skora da yansıtıp kısa zamanda çıkışa geçti takım. öyle anti futbol falanda değil gayet keyif veren futbol oynadık çoğu zaman. hatta 2. yarı ortaları o gazla ciddi şekilde play off konuşulacak duruma gelmiştik. ki büyük başkanın o malum açıklaması geldi. sezon hedefimize ulaştık. yani diyorki kasmayın emenike ligde kaldık yeter işte. ondan sonra da zaten durdu takım. sonra vay efendim erkan hoca sonunu getirememişmiş. 

keza bu sene ilk yarıdaki gençler-bolu maçı türkiye ligi standartlarının çok üzerinde kalitede maç olmuştu. anti futbol ne demek, resmen futbol ziyafeti verdi takım. ha sonra noldu? ilk cümle de belirttim zaten istikrar sorunu. ama hiçbir takımda yeterli şansı bulamadı bence. ve biz ilk olmalıyız, en azından bizim klüp için fazlasıyla haketti o şansı. sonuna kadar gitmeliyiz, çıkamayacaksakta bu kez erkan hocayla çıkamayalım. sanki erkan hocayı gönderip pep guardiolayı getirmeyecez değilmi? ligin bütün kaşarları ile de çalıştık zaten. komisyoncu osman mı gelsin nedir yani?
08-05-2019, 23:19
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(08-05-2019, 23:19)kerasus Wrote:
(08-05-2019, 07:51)maicon_28 Wrote: Bu takımı ligde bırakacak 2 hoca vardı. Erkan Sözeri ve Metin Diyadin

istikrar, sonunu getirememe problemi olduğu aşikar ama anti futbol konusuna kesinlikle katılmıyorum. bize ilk nezaman geldi mesela? lige çıktığımız sene birinci ile başladık sezona ama elinde çöp kadro vardı. tüm maçlarda neredeyse rencide edercesine üstün oynamasına rağmen bi türlü gol atamıyor ve skora yansıtamıyorduk. sonra büyük başkan bozbağ hemen sorunu çözdü(!) ve birinciyi yolladı. yani tek sorunumuz aslında mükemmel oyunu skora yansıtmaktı. erkan hoca geldi ve skora da yansıtıp kısa zamanda çıkışa geçti takım. öyle anti futbol falanda değil gayet keyif veren futbol oynadık çoğu zaman. hatta 2. yarı ortaları o gazla ciddi şekilde play off konuşulacak duruma gelmiştik. ki büyük başkanın o malum açıklaması geldi. sezon hedefimize ulaştık. yani diyorki kasmayın emenike ligde kaldık yeter işte. ondan sonra da zaten durdu takım. sonra vay efendim erkan hoca sonunu getirememişmiş. 

keza bu sene ilk yarıdaki gençler-bolu maçı türkiye ligi standartlarının çok üzerinde kalitede maç olmuştu. anti futbol ne demek, resmen futbol ziyafeti verdi takım. ha sonra noldu? ilk cümle de belirttim zaten istikrar sorunu. ama hiçbir takımda yeterli şansı bulamadı bence. ve biz ilk olmalıyız, en azından bizim klüp için fazlasıyla haketti o şansı. sonuna kadar gitmeliyiz, çıkamayacaksakta bu kez erkan hocayla çıkamayalım. sanki erkan hocayı gönderip pep guardiolayı getirmeyecez değilmi? ligin bütün kaşarları ile de çalıştık zaten. komisyoncu osman mı gelsin nedir yani?

ilk paragrafına kısmen katılmıyorum. Mehmet Birinci döneminde kollektif futbol oynuyorduk, güzel, göze hoş gelen futbol ama dediğin gibi kalitesizlikten skora yansımıyordu.
Sözeri geldiğinde ise daha çok rakibe topu bıraktığımız, rakibe saldıran, akıllıca ve sessizce golü koklayan bir takıma büründük.

2.paragrafta gençler-bolu maçını izlemedim, dediğin doğrudur. Bahsettiğin gibi çer çöp Kemal Kılıç, Engin Korukır, Coşkun Demirbakan, Hakan Kutlu, Osman Özköylü geleceğine Erkan Sözeri 5 yıl kalsın o ayrı konu.
Bu arada bence Osman kesinlikle bir gün bu kulübün kapısından içeri girecek Sad
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 08-05-2019, 23:48 by maicon_28.)
08-05-2019, 23:47
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(08-05-2019, 00:43)bulancak28 Wrote: Beyler konu dışı olacak da, biraz goygoy yapayım istedim;

Yahu arkadaş biz ne yapıyormuşuz kendimize böyle ya?  Big Grin

Ulan Liverpool Barca maçını izledim de futbol neymiş hatırladım. Ben böyle bir maç hayatımda dahi görmedim. Hele o Liverpool taraftarının maç sonundaki şovu...

Biz de hala daha Muhammet Reis falan tartışıyoruz anasını satayım. Adamlar Anfield'da tarihe tanıklık ediyor, biz Adana 5 Ocak'ta hocam Landel'i çıkar falan diyoruz...

Vallaha biz yaşamıyoruz ha  Big Grin

Bundan daha iyisi olamaz diyordum ki ajax tottenham maçını izleyene kadar. Bunlar futbolda biz emekliyoruz abi. Bizim oynadığımız futbolsa, bunlarınki çok başka seviye. 

Bizim lige az kalite gelsin istiyorsak ilk baştaki genç yabancı kuralı geri getirilmeli. Yoksa burası yabancı çöplüğüne döner. Örneğin bizim takım.
09-05-2019, 15:22
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Genç yabancı = Okafor
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
09-05-2019, 19:13
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
1.lige ilk çıktığımız sene genç yabancı kuralı vardı millet tiagoları emenikeleri getirirken bizde cisse denen sığırı getirmiştik.
Genç Çotanaklar

09-05-2019, 21:10
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Yönetimin sığırlığı vardı o zamanlar. Mbilla, bikoko, tiago, pedriel, emenike, mbamba hatta bizim fabiano, nduka, bruno, akaminko gibi adamlar şu anki çöplere bin basardı. Bunların birçoğu süper ligde oynadı ve hiç sırıtmadı. Son örnek bizim vedat muric. Genç yabancı kuralı şart bence.
09-05-2019, 23:17
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)