32.Hafta | MS Giresunsporumuz:1 - Adana Demirspor:0
cezmik Offline
Posting Freak

Threads: 26
RE: 32.Hafta | MS Giresunsporumuz:1 - Adana Demirspor:0
Öncelikle Ramazanınız hayırlı ve bereketli olsun.

Cidden ilginç bir sene geçirdik.
5 - 6 hoca değişikliği, yönetim değişikliği, abuk subuk transferler, yüzüstü bırakan bir teknik direktör, inancı olmayan futbolcu topluluğu vs vs derken, birden Erkan Sözeri faktörü ortaya çıktı ve lige iki hafta kala ligde kalmayı garantiledik, şükür.
Eğer bir alt lige düşseydik inanın tekrar bu lige dönmemiz fevkalade zor ve meşakkatli olurdu.
Artık bu maceradan büyük bir ders çıkartmalıyız.
Kesinlikle ipler Erkan Hoca'nın eline verilmeli.
Büyük bir ihtimalle bu kadro büyük bir revizyona uğrayacak.
Dünkü ve önceki maçları değerlendirerek, kalacak futbolcular belirlenebilir.
Mesela dünkü maçta yatıp kalkıp Aykut Demir'e dua etmeliyiz.
Cüneyt Arkınvari çıkışları ile Aykut hep havalardaki topu hem ayağıyla olsun hem kafasıyla olsun Adanademirsporlu futbolculara aman vermedi.
Landel ise cidden saç baş yoldurdu. Hızlı hareketleri var ama, sonuca gidecek pasları ve vuruşları yok.
Kayacan da günündeydi dün. Ancak tam kapasiteli bir kaleci değil.
Atan, tutan ve yayan futbolculara ihtiyacımız var.
Tecrübeli bir kalecimizle, son vuruşu yapacak bir santrfor ve de orta sahada orkestra şefi gibi topları dağıtacak futbolcular lazım.

Hayırlısı bakalım.

Yeni lige, yeni heyecan lazım...
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
06-05-2019, 08:18
Reply
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
Aykut
Volkan
Ozan Can
Tevfik
Renan
Tanase
Alperen
Belki yedek olarak Kayacan
Anıl'ın kaleciligini begenmiyorum ama adam 40 yillik Giresunsporlu gibi. Futbolu biraksin, teknik heyette devam etsin
06-05-2019, 12:54
Reply
Mandaklı Offline
Senior Member

Threads: 0
Geçen sene 32. haftada Samsun deplasmanında aldığı beraberlikle ligde kalmayı başaran Denizlispor bu sene Süper Lig'e çıkıyor. Demek ki sağlam bir finansal yapı ve bu lige uygun akıllı bir transfer politikasının yanı sıra iyi bir teknik kadro ile bunu becermek bizim için de mümkün olabilir.
06-05-2019, 15:23
Reply
GenCotanak Offline
Senior Member

Threads: 1
Denizlispor şehriyle birlikte güzel sinerji yakaladı. Şehir inanmadıktan sonra sen sabaha kadar kadro yap nafile. Bizim tribünler beleş olsa yine boş kalıyor.
06-05-2019, 17:44
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Bombaya bak sen Balıkesir -6 yemiş FİFA dan, kararı alan uygulatacak olana ne zaman bildirdi ya da ne zaman cezanın kesilmesi lazımdı 35 puan filan olsalar düşme potasındalardı, rivayet o ki ceza uygulanmak için bekletildi, sanmam ama araştırılası bi konu...
Başkentten !
07-05-2019, 00:42
Reply
soldiersofosmanaga Offline
Member

Threads: 0
(07-05-2019, 00:42)turkuaz_0628 Wrote: Bombaya bak sen Balıkesir -6 yemiş FİFA dan, kararı alan uygulatacak olana ne zaman bildirdi ya da ne zaman cezanın kesilmesi lazımdı 35 puan filan olsalar düşme potasındalardı, rivayet o ki ceza uygulanmak için bekletildi, sanmam ama araştırılası bi konu...

Doğruluk payı olabilir çünkü 1 aydan fazla bir süre önce görmüştüm twitterda ceza konusu gündeme gelmişti. Hatta o zamanlar -6 yerse potaya girer bir rakip daha olur falan diyordum kendi kendime.
07-05-2019, 01:25
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
-6 cezanın lig sonu verilmesi bomba karar. Nerede görülmüş. Ver zamanında şu cezayı. Elazığın günahı neydi her sene play off potasına girince -6 -6 aldılar cezayı
07-05-2019, 01:31
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Ek olarak Balıkesir yine 2 dönem transfer yasağı cezası aldı. Bu sefer de bakalım takımı tutabilecekler mi. Şimdiye kadar tutmayı başardılar. Başaramazlarsa seneye ilk takım hazır Smile
07-05-2019, 03:23
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Şu an yönetimin yapması gereken direksiyonu Erkan Hoca ve ekibine bırakıp istediği oyuncuları almak. Tabi bunu yaparken finansal durumumuzu daha da zorlamamız gerekir. Yıllardır kulübü borçsuz harçsız zannediyorduk dünya kadar borç çıktı anasını satayım.
Lig seneye daha da zorlaşacak gibi görünüyor. Açıkçası çıkmak gibi bir beklentim yok. Erkan Hoca istediği oyuncuları alıp sistemini oturtsun, ne olacaksa ondan sonra olsun. Olur da play-off falan gelirse ne ala. Olmazsa da benim için mühim değil. Yeter ki bu seneki duruma bir daha düşmeyelim.

Balıkesir'e gelince de, eğer -6 puan cezası şimdi geldiyse cidden çok büyük skandal. 1-2 hafta önce gelecek bu karar çok şeyi değiştirirdi, bizi de dahil. Kulüp için dinamiklerini bilmiyorum ama 1-2 senedir aynı hoca ve oyuncularla oynuyorlar. Bakalım bu sene tutabilecekler mi.
(This post was last modified: 07-05-2019, 12:33 by bulancak28.)
07-05-2019, 12:28
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Şu ligde mücadeleye başladık başlayalı çoğunlukla alt sıralarda cebelleştik durduk.Erkan hoca ile tutan bir kimyamız var.Takımı ezdirmeden lig mücadelesi versin, adam gibi takım kursun başka birşey istemiyorum.Lig sonuçlarına bakılmaksızın uzun soluklu çalışılsın kendisi ile.Tabi küme düşme durumunu demiyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
07-05-2019, 20:49
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)