(19-04-2019, 20:24)semiko Wrote: sezon başında oyuncularla ilgili (kapalı kutu olanlar daha çok ) neredeyse hemen hemen tuttu. dauda için deplasmandaki ümraniye maçında notunu vermiştim. landel için tribün dergide ordulu bir arkadaş takım iyiyse çok iyi kötüyse başı çeker demişti aynen öyle oldu. sezon başında takım güzeldi biraz üf ne oyuncuymuş landel dedi herkes. külüp yönetmek şirket yönetmeye benzemez maalesef. kendine bir yancı bulursan ve yetkiyi ona verirse gelir seni de beller .. ben ligde kalacağımızı düşünüyorum. afyon bizi kurtaracak. ve yarın berabere bitecek bu maç .. haa hakan hocanın en ideal 11 i çıkarması lazım kendine göre. kulüp yetkililerininn baskılarına maruz kalırsa yandı. boluda gördük. sonradan değişiklikler onun insiyatifi ile oldu (bence) maçı çevirdik. birde potansiyelli gençler vardı onları değerlendiremedik. ama az kaldı . yanıma maycon kankamı alıp yönetim yapacağız 
Kanka biz kimsenin adamı olmadığımız, kimseye yanlamayacağımız için (en azından ben) kimse destek olmaz. Ekonomik anlamda destek bulamadığımız için küfür kıyamet şehirden kovuluruz
Bu arada Dauda şehri terk etmiş. Kulüp bununla ilgili açıklama yapmış ve kadro dışıların ardı arkası kesilmeyecek devamı gelecek diye resmi açıklama yapmış yönetim.