24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
26-02-2018, 01:29, (This post was last modified: 26-02-2018, 01:33 by grs282.)
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Arkadaşlar bu zamana kadar üye olmadan hep takip ettim, hep yorumlarınızı okudum hem maçtan önce hem sonra..bişeyler yazmak istiyorum artık dayananmıyorum.Umarım okursunuz

1 ay öncesine kadar muazzam istekli, keyif veren bir giresunspor izlerken 1 ay sonra bugün inanılmaz derecede form olarak düşük, kalitesiz bir futbol oynuyoruz. 1 ayda ne oldu, ne değişti inanın bilmek istiyorum. Futbolcuların tavırlarından, paslarından, saha içindeki konuşma(ma)larından çok açık olarak belli ki takımda bir sorun var. Bu sorun her takımda olur fakat bu şekilde çözüme ulaştığını hiç görmedim. Bu da gösteriyor ki bir yönetim boşluğu var. Alınan her galibiyetten sonra tabiri caizse şov yapan giresunspor yönetimi, son 5-6 maçtır suskun, kimseden ses yok, kimse konusmuyor, düzelteceğiz demiyor, kimse futbolcuların kulağını çekmiyor. Kusura bakmayın ama bu işler böyle olmaz, başkan çıkar derki gümbür gümbür bi açıklama yapar herkes titrer fakat aksine başkan anlam veremediğim bir şekilde suskun..

bunun haricinde devre arası transferleri alınan gönderilen futbolculara bakılırsa bu işi profesyonellere bırakmadığımız açık. tam bir fiyasko..Ümraniyede Rangelov, ankaragücünde kehinde, eskişehirde ofoedu, samsunda ayite..Bunların bu ligin golcusü olduğu bilinir, büyükşehirler olanakları fazla oyuncuları cezbedebilir fakat para verdiğiniz müddetçe bunların hepsi giresunda oynamak için can atar ki atan ve tutan futbolcuya mecburen para vereceksin. Yoksa okafor gibi birini alıp vasat topçulardan medet umarız hep beraber..Ya da artık fizik olarak bile bakıldığında en az 15 kilo fazlası olan 'reis' görünümlü adamları takıma doldururuz.

Sonuç olarak eleştirmek, yanlış gördüğüm şeyleri yazmak en doğal hakkım. sezon başında doğru planlama, doğru oyuncular olduğu sürece benim istediğim tek şey iyi oyun izlemek yoksa şampiyon olmuşuz küme düşmüşüz önemli değil biz bu takımın ne güzel ne kötü günlerini hep birlikte yaşadık. Tek sevdamız Giresunspor oldu her zaman, ama kişiler kim olursa olsun milletin gazını alarak değil Giresunspor için çabalayarak gayret etmeli, hepimizin amacı bu olmalı..
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by grs282 - 26-02-2018, 01:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)