24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
26-02-2018, 00:20,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Bugün en az bi beraberlik alsak takım içinde iyi olacaktı takım mala bağladı, tamamen koptular Giresunda baskı ve stres bağrış çağrış haftaya cümbüş var, takım bizim ne oldu oldu kendimize gelelim sene sonu defteri alalım oturalım bu takım 30 puanla devreyi kaparken herşey yolunda iken neler oldu da bizim ağzımıza sıçtı bu takım onu konuşalım, alltan denizli ve ads geliyor düşen 2 belli ama 3.olmamak adına bu takıma ne yapıp edip 3 galibiyet 2 beraberlik aldırmak lazım 1 galibiyet antepten ( Antep dirençli oynuyor onda bile zorlanırız gibi ama ) 2 takım daha hedef koyarak ilerlemek lazım, o kadar koyduki bu sene bana play off beğenmiyorduk ya şaka gibi takım 2 yapacak diyorduk şimdi düşermiyiz hesaplamaya başladık, Mehmet Birinci dediydim ama çok acil bu ligi tanıyan bi hoca ile anlaşalım fikrine döndüm, öyle ya da böyle kalırız kalmayada çok acı bu seneki tablo birde şu elin yabancılarına bakıyorum gökten çangalla yıldız düşürüyor bizimkiler saatçi pozisyonunda off offf hele allah aşkına ahmad varya onu instadan bi takip edin adam o kadar kalibresizki gittiği otellerde odasını çekiyo mk otel görmemiş klasman yok adamda bu ligin topçusu değil bariz kafayı yemeden sezon bi biteydi hayırlısıyla....
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by turkuaz_0628 - 26-02-2018, 00:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)