24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
24-02-2018, 22:58,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
off ne nostaljiler dönmüş be. çok şey konuşulmuş ama özellikle iki şeye ekleme yapmak istiyorum Smile

1.monoply olayında işin hilesini bulan kişi yirmisekiz idi gece yarılarına kadar uğraşırdık. bide temekreis28 diye bi arkadaş daha vardı şimdikilere ek olarak. onlarca farklı mail adresi alıp alıp yardırıyorduk. hatta oyunu kazananlar arasında kendi açtığım fake maili falan görmüştüm Big Grin

2. olarak, taşlama konusunda karabükün yeni stadına gitmedim aynı yerinemi yapıldı bilmiyorum. ama başta mehmet birincinin 4. hafta sonunda göndrildiği sezonun açılış maçı karabük deplasmanı, daha 10. dakikada 3-4 tane atıp fişi çekeceğimiz maçta 1-0 kaybetmiştik. muzaffer bilazer, fener maçındaki dodo gibi komedi bi penaltı kaçırmıştı. neyse işte o stadın yolu bizzat taişlamak için özel yapılmıştı. hatta ilk gittiğimiz sene otobüsten indik hepsi kaçışıyordu. polis otobüslere binin diyip duruyor ama kimsenin gözü gördüğü yokç o an bi karabüklü geçse elimize, sırayla zikcez valla. hatta kaçışırken bi tanesini okulun bahçesinde kıstırdık ama polis kurtardı ibneyi. ama taşlama yapılmasına da kesinlikle polis göz yumuyordu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Reply

Messages In This Thread
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz - by kerasus - 24-02-2018, 22:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)