RE: Yılmaz Vural’ın gönderilmesi
kendi takımında görünce hoca olsun , futbolcu olsun daha iyi analiz edebiliyorsun.
Beklediğim gibi çıkmadı Yılmaz Hoca. Ne hiç bir değişiklik oldu, ne bir gaz verebildi hatta takım daha da geriye gitti. 3 hafta gibi bir süre kalsa da benim kafamda artık olumsuz-zayıf bir teknik direktör olarak yer etti. Başka takımlara giderse soran arkadaşlarıma buna göre yorum yaparım.
Tabi ki hocalık bir durum olmadığını, sorunun yönetim ve oluşturduğu kadrodan ötürü olduğu konusunda hemfikiriz ama bunun yanında da yeni hoca gelmiş, yılların deneyimi bir kıvılcım veya gaz verme ile alınacak 3 puan bekliyordu insan, en azından bir farklılık.
Bu arada bugün Göztepe'li arkadaşla konuştum.
Yılmaz Vural için, "Geldikten sonra Okan Buruk dönemine göre daha berbat futbol oynamaya başladık ama bir şekilde playoffa kendimizi atıp, galip gelip süper lige çıktık" tarzı bir şey dedi.
Metin Diyadin'i de sordum
onun için de güzel futbol, baskılı futbol oynuyorduk, her maça kazanmak için çıkardı ama negatif özelliği olarak da futbolcu kazanma açısından zayıf olduğunu düşünüyorum dedi. Bir oyuncu yanlış yaptıysa veya kendisi taktıysa onu kazanmaya çalışmazdı diyip ama yine de genel olarak onun dönemini beğendiğini söyledi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|