20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
04-02-2018, 23:24,
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
mehmet hoca sampiyon yaptigi sene bile ne elestiriler yapildi. hatta 17 puan geriden gelmemizi bile sansa baglayan hainler oldu bu takimda. neymis rakipler kotuymuste oyuzden seri yapmisiz. sanki sampiyonlar ligi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" heralde kotu olacakti rakipler. ki kotu dedikleri bizden kat ve kat fazla butceyle sampiyonluk butcesi kuran takimlardi. bu takimda trabzonlu hoca istenmiyor arkadas hic kivirmaya gerek yok. cikin delikanli gibi soyleyin ben gs li yada fb li biri olarak trabzonlu biri gormeye dayanamiyorum diyin. ama 5 yasindaki cocuklarin dahi inanmayacagi bahanelerle hocayi elestirmey calismayin. kenardaki isimler belli "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bu takimda. X girer, vay efendim Y dururken X i nasil sokuyorsun sana hoca diyenin falan. Bir dahaki mac Y girer, ulan Bu Z yi oynatmayacaktin niye 18 e aldin. Bakti kenardaki kimsede cacik yok birkac mac Z yi dener, Bu Z uvey oglunmu bunun torpili nerden geliyor diye saydirilir. Kisacasi kimi sokara soksun hep elestirilir. Oysa isin en ilginc tarafida oyuna soktu diye kufrettiginiz o X Y ve Z yi bu takima transfer eden baskan ise buyuk baskan. Lafa gelince Ligin en iyi oyuncularina sahibiz ama o oyuncular sahada Bi book yapamayinca hocanin sucu. Yahu Engin Ipekoplunu bilirkisi sayip ligin en iyi kadrosuna sahip oldugumuzu iddia edenler dahi oldu. Valla ben bu sene bu taraftar kitlsindan ve yonetimden harbi tiksindim ya. Bi giresunsporumuz vardi ulan ne istediniz de ne karsiligi sattiniz takimimizi? Ilk defa super lig hayali kurdum. Bu hayalleri kac paraya sattiniz be soylesenize. Harbiden cok doluyum artik.
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor - by kerasus - 04-02-2018, 23:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)