20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
04-02-2018, 22:08,
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0 - 1 İstanbulspor
Birkaç sayfa geriye okudum genelde hemfikiriz hatta sene başından beri biz hep hemfikirdik gerçi neydi onlar:
Hüsamettin denen topçudan bu takıma ve de bu lige sol bek olmayı bırak yedek oyuncu bile olmaz.
Jones bir iyi bir kötü o da bu ligde oynayacak özelikle şampiyonluk kadrosunda yer alacak bir topçu değil.
Bu takıma sağ kanat üstüne sağ kanat, orta saha üstüne orta saha ala ala bitiremedik, hepsi ucuz diye elde malzeme gözde transfer olsun diye yaptık ta yaptık neyse bunda metin hocanın suçu yok gerçide adammı yaptı transferleri.
Devre arasında 3-4 forvetini gönderiyorsun yerine sinana bakıyoruz. Orta sahadan kafa adamlar gol atabilirmiye bakıyoruz .
Şimdi soruyorum hocası topçusu suçlu, başkan suçlu ve vebal almış değilmi? tamam iyi niyetse iyi niyet şehir milliyetçiliği ise on numara aldı borcu 3 senede disipline etti eee peki ne zman abicim şampiyonluk ne zman madem sene başında şehire neden yalan söylüyorsun adam gibi kardeşim biz orta sıraları hedefliyoruz ya tutarsa play off işler iyi giderse ilk 2 hee desene, her sene aynı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" transferleri açıklama poz on numara yerel basında yalakalara servis etttirme on numara ulan resmen şehrin taraftarın ağzına sıçtınız bee ben hakkımı helal etmiyorum bu kadar net.
Bu saatten sonra değil ilk 2 play off bile zor, Mehmet birinci gelsin kümede zaten kalırız düşersekte siki sağolsun bu sene bi dahaki sene yeter ya.
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0 - 1 İstanbulspor - by turkuaz_0628 - 04-02-2018, 22:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)