20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
04-02-2018, 21:46,
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz - İstanbulspor
Çok üzgünüm maçtaydım Bolu maçının kopyasını izledik yönetimin günahını Metin hoca çekti çok net. Ne dedik bu takıma santrafor ve 10 numara lazım biz naptık yeniden takım kurduk Metin hocaya kızdık ta giren adamlar da ekstra kötüler Türkiye kupası da takımı vurdu dodo panos çok kötüydü onlar oynamayınca takım oynayamıyor hep geriye oynadık Hüsamettine ne diyeyim allah ıslah etsin Anıl cepheden iyiydi hakkını yemişim ahmet Şahin çepheden her topu alıyor Bizim berkanımız bu murat kadar oynuyordu gönderdik Özgür’e kızıyorduk Abdülkadir sevdasına düştük bu çocukların ahı çıkıyor korkişko yerine giren Sinan kötüydü jones saman alevi bu ligin oyununun çok uzağında reis olmuş turşu bidonu Batuhan bir kafa topu indiremedi Dale yi aradık Almeida için erken top alamadı. Yönetim e tek kelime edemeyenler Metin hoca istifa çektiler hoca Antep maçından sonra istifa etmeliydi. Maç sonu tribünlerden utandım İstanbul u alkışlamalar hocaya küfür bunlar taraftar olamaz ancak seyirci olur. Bizim yönetim kanadında da kan değişikli iyi olur Pandora’nın kutusu açıldı şapka düştü kel göründü heyacanı mızıkaybettik. Kalın sağlıcakla...
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz - İstanbulspor - by yalavu - 04-02-2018, 21:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)