20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
04-02-2018, 21:22, (This post was last modified: 04-02-2018, 21:25 by heyulaanil28.)
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz - İstanbulspor
valla zor kendime geldim statdan zor çıktım sahile attım kendimi ben bu stattan çok son dakika golü ile yenildiğimiz çok maç görmüşümdür düştüğümüz günleri görmüşümdür ama bugün ki kadar koymadı tv nasıl gözüktü bilmem ama rezil bir futbol vardı kimin ne yaptığı belli değil.

8 haftada Metin Diyadin ilk 10-12 haftanın hocası demiştim takım o zaman ilk 2 içindeydi hala da lafımın arkasındayım bunu derken yönetim doğrumu hayır yönetiminde haksız olduğu yerler var eleştirilecek yerleri fazlasıyla var ama içeride Manisa,İstanbul,Bolu dışarıda herkesin yendiği Samsun maçlarını alamıyorsan o koltukta oturma içerdeki Ümraniye ve Ankaragücü geçen haftaki Adana deplasmanındaki puan kayıplarını anlarım ama içeride Manisa,İstanbul,Bolu ve deplasmandaki Samsun maçını alamıyorsan istifa edeceksin geç ama doğru bir karar geç olması hoca alternatifi yok bu iş devre arası olmalıydı yinede doğru karar Metin hocaya herşeye rağmen teşekkür etmek gerek emekleri için özellikle Türkiye kupası için yolu açık olsun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz - İstanbulspor - by heyulaanil28 - 04-02-2018, 21:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)