16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
15-12-2017, 22:23,
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
(15-12-2017, 21:55)Çotanax Wrote: Samsun ile kahpelik demişsiniz. Bunun sporla, futbolla ne alakası var beyler. Burada seviyeyi düşürmemeye çalışalım.Benim samsunla hiçbir bağlantım yok. Anam babam atam giresunlu. Biz saygıya önem veririz. Bırakın onlar saygı göstermesin. Her yerde kişiliksiz insalar olabilir. Bu az kisi yüzünden tüm şehrin adını kirletmek bizim haddimize değil. 

Ben GİRESUNLUYUM ve giresunlu gibi asil davranırım.

kardeş samimi ol canımı ye. ama hala ucuz bahanelere sığınıyorsun. bu forumda eskişehire neler yazıldı çizildi. ona neden rahatsız olmadın? daha 2 gün önce kupa başlığında hiç alakamız olmayan trabzona neler sayıldı. orada niye göstermedin asilliğini? kaldıki trabzon ile ne kupada eşleştik ne yıllardır resmi maç yapmışlığımız bile yok. sadece ihtimal üzerine bile neler sayıldı trabzonlulara. ki hepside haklı sözlerdi. ama herkese sayalım sövelim yeterki samsuna hakaret etmeyelim diyosun? tamam kardeşim sen hakaret etme. ama samimi ol. bende giresuna kahbelik edenin ta a.. koyim. ben sana neden samsuna sövmüyorsun diye karışmıyorum farkındaysan. mümkünse sende karışma.
Reply

Messages In This Thread
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz - by kerasus - 15-12-2017, 22:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)