ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
13-12-2017, 22:27,
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor
(13-12-2017, 22:20)sokakbaşımeyhane Wrote:
(13-12-2017, 22:15)Semih Karahan Wrote:
(13-12-2017, 22:10)sokakbaşımeyhane Wrote:
(13-12-2017, 22:06)Semih Karahan Wrote:
(13-12-2017, 21:46)maicon_28 Wrote: Soru: 'Hocam Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldınız. Kupadaki hedefiniz nedir? Kurada hangi takımın gelmesini isterseniz?"

Giresunspor TD Metin Diyadin: "Hedefimiz kupayı almak. Kurada memleketimin takımı Trabzonspor'un gelmesini isterim."

Adam gibi adam Metin Diyadin. "Gidebildiğimiz yere kadar gitmek" gibi klasik vizyonsuz bir demeç vermemiş, kupayı almak demiş helal olsun Smile

ben içerdeki iskoçyalıları yenmek istiyorum. benim cok canımı sıkıyor ts passoligi ile giresun maçına girmeleri.

Niye sadece tsliler sıkıyor feneliler cimbomlular besiktaslilarda sıksın..ben 4 unu de sevmem..benim için hepsi aynı b.k..2 sene önce kale arkası fb formalilar cirit atıyordu bunları emgelliyelim önce

diğerleri de sıkıyor zaten. ama şehrinin takımı dururken trabzonu tutmak bence daha başka. hele ki eskilerde var bu. şimdikilerde olsa tamam derim. hani trabzon üst ligde vs vs ama eskiden de giresun üst ligdeydi. ben çok tanıyorum öyle trabzonu tutan ve nefret ediyorum.

Kardeşim ben de sevmem kasintı teselileri..ama şimdi türkiye de bir gerçek var trabzon bursa eskisehir (hiç sevmesemde) adamların  yüzde 90 ı memleketinin  takımını  tutuyor..bu adamların suçu değil bizim içimizdeki satilmislarin kabahati  bence biz giresunsporlulugu öğrenmeliyiz insanlara...trabzonu bende sevmem fakat takdir ettiğim yönleri şu adamlar gurbette biribirlerine sahip çıkıyor biz de ne kadar Giresunlu varsa biribirinin kuyusunu kazıyor.. sosyolojik boyutlara girdik ama meselenin özü memleket milliyetciligimiz zayıf...

aynen öyle. milliyetçiliğimiz yok. çorumda giresunlularla rastlaşıyorum bazen mal mal hareketler yapıyor arkamdan konuşuyor. ben sahip çıktıkça mallanıyorlar. gram milliyetçilik yok bu istanbulda daha fazla açıklanıyor zaten.
Reply

Messages In This Thread
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor - by Semih Karahan - 13-12-2017, 22:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)