15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
10-12-2017, 23:20, (This post was last modified: 11-12-2017, 00:21 by cotanak88.)
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
Metin hocanın bugün çıkardığı 11 ve diziliş çok iyiydi ama oyuncu değişikliğinde geç kalması son 10 dakika ecel terleri dökmemize neden oldu maç güllük gülistanlık 3-0 devam ederken dale-mehmet akyüzü değiştirse belki hucüm anlamında biraz daha etkili olabilirdik, gitti ileriye top taşıyan tek adam jonesi aldı oyun tamamen rizenin kontrolüne geçti dale ilerde tek başına kaldı haftalardır oğlu dediğimiz fatik atiği bile alsa belki orta sahaya bir direnç gelirdi adam oyuna sonradan girip etkili oluyor bunu defalarca yazdık. Oğuzhanı Gaziantepspora karşı oynarken al anlarım da böyle tansiyonu yüksek maçta niye alıyon, onu da geçtim 3-2 den sonra sağ bek değişikliği ne alaka? Allahtan en akıllı hamleyi 90 da özgürü almakta yaptı adamlar uzun toplarla geliyorlarlardı. 
Tabi bu maçın 3-2 ye gelmesinin tek sorumlusu hocadır desek haksızlık etmiş oluruz.O kaleci bozuntusu Anılda en az hoca kadar sorumlu, ligte 13 gol yedik belki de yarısını bu Anılın hatalarından yemişizdir adamda özgüven patlaması var boyunu aşan topu tutmaya çalışıyor la bırak basit oyna yumrukla dışarı çıksın.
Forumda birisi yazmış takımda laubalilik var diye aynen katılıyorum nerdeyse 3 e 1 pozisyonda adamların eli ayağı boşalıyor o ona atıyor, o diğerine ben atmim sen at yok ben çok attım sen at der gibi  Big Grin
Neyse iyisiyle kötüsüyle kazanılmış bir maç, şimdi samsun ve gaziantep maçlarına ciddiyetle hazırlanıp kazanmalı, daha sonra devre arası transferlerine yoğunlaşmamız lazım.
Reply

Messages In This Thread
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor - by cotanak88 - 10-12-2017, 23:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)