14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
02-12-2017, 01:04,
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(02-12-2017, 00:35)cotanak88 Wrote: Devre arasına kadar önümüzde güzel bir fikstür var aslında bence bu maçı alırsak 4 te 4 yapmak için ümidimiz olabilir devre arasına moralli girebiliriz.Sırasıyla Rize-Samsun-Gaziantep maçları var..İlk 6 içindeki rakiplerimizden bir tek Adanayı yenebildik,artık Rizeyi de yenelim mümkünse, Samsunun ise durumu ortada bir öyle bir böyle dikiş tutturamadılar şansımızın tuttuğu da bir takım,son olarak gazianteple oynayacağız küçümsemiyorum ama şu durumdayken mümkünse yenelim yani.
Zorda olsa kazanacağız fakat umarım hoca yanlış oyuncu tercihleriyle oyunun kaderini etkilemez.Mesela ben pazar günü Dale ve Jonesi ilk 11 de izlemek istiyorum Korkisho'dan dolayı bu 2 liyi bir türlü beraber izleyemedik yine aynı şekilde solda Mehmet akyüz sağda Dialiba, 2. yarı ise duruma göre Mehmet Akyüz-Mert Örnek, Jones-Fatih Atik değişiklikleri gelebilir.

sene başında adana bizim rakibimiz olamazdı ki zaten. adana çok ama çok kötüydü sene başında sonradan toparladılar. zaten kaç yıldır takip ediyoruz ligi bizim durum hep başkasının şeyine kalıyor. yok bu hafta ankaragücü berabere kalırsa falan filan ulan bir kere kendi göbek bağımızı kendimiz kesemedik.
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor - by Semih Karahan - 02-12-2017, 01:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)