12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
20-11-2017, 01:14,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
(20-11-2017, 00:58)turkuaz_0628 Wrote: Şaşıracaksınız belki ama o GRSN28 benim Tribündergide, burada yazılanları okudum bazı arkadaşlar saçma şeyler yazmış neyse Kimseye Giresun ve de Giresunsporluluğumu anlatacak değilim kusura bakmayında keşke Şehrimizde ben kadar insanlar olsada dolsa o tribünler dedimya belki aranızda tanıyan vardır ama bu site 2004 kurulduğundan beri hatta bu oluşumlar kurulduğundan beri Marmara, bursa ve sonrasında kaybolsada ankara bizzat vardım hala da varım Yozgatlar Kırşehirler bursalardan bu güne elimizden geldiğince ankaradan koşturmaya çalışıyorum, ismim Levent Smile  Ankara Gücü meselesine gelince Lise dönemlerimden beri arkadaşlar ile gitmeye başlamıştım devam ediyorum, malum 10 seneeden fazla bir tribünde emek var hal öyle olunca bir maneviyat var, Giresunda olsak Ankara Gücünü tutacak değiliz heralde, yerimiz kumyalı Smile ki üniversite yıllarında da öyle oldu.

Usta Ankaragücü taraftarıyla "deplasman" yapacağım diyorsun kendi tuttuğun takım için. Burada yazılanları saçma olarak nitelendirmen gerçekten komik şu lafından sonra. "Giresunda olsak Ankaragücünü tutacak değiliz heralde." Uzun yıllar İstanbul'da yaşadım. Şu an Kocaeli'de yaşıyorum, babam yıllarca Fenerbahçe denen takımı tuttu, bir kere olsun "Giresunda olsam Giresunspor'u tutarım." demedim. Çok teklif eden arkadaşım oldu, Gel Fener maçına gidelim, gel GS maçına gidelim, gel Hodri Meydan'da maç izle de taraftar gör. Hepsini reddettim. Benim tribünde tek yerim Giresun tribünüdür dedim. Bundan caymam da. Ha diyeceksin ki, banane bunlardan? Hani yazmışsın ya, Giresunsporluluğumu anlatacak değilim diye. Biz gördük zaten de, bari burada görmeseydik. Büyüğümsün saygıda kusur etmek istemem. Lakin çok üzüldüm yazdıklarına. Bir dön de düşün söylediklerini, yazdıklarını. Giresunsporlusundur eyvallah da, şu yazdıklarından sonra sadece Giresunsporlu olduğuna inanmakta zorluk çekiyor insan.
Reply

Messages In This Thread
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz - by ArmanınPeşinde - 20-11-2017, 01:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)