12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
20-11-2017, 00:05,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
Ümraniye maçıyla beraber en üzüldüğüm maç bu oldu, ama takımın 2-0'dan sonra verdiği reaksiyon, maçı bu noktalara getirmesi de sevindirici bir taraf. Geriye düşünce sonucu kabul etmeyen, maçı çevirebilen bir takımımız var, geçen senelerde 1-0 geriye düşsek hemen maç bitti havasına giriyorduk. Bu sene o yok.

Metin Hoca'ya güveniyorum, şu an ki durumda ona çok suç bulmak istemiyorum. Jones-Sinan ikilisiyle geçen iki haftadan verim aldık sonuçta, bu maçta da pek ala denenebilirdi, ama Altınordu'nun oyun anlayışı bunu bozdu. Hoca bunu gördü ki 1-0'ken Fatih Atik'i aldı, çoğu hoca yapmaz bunu. Fatih'e de helal olsun, bugün puan alabildiysek onun sayesindedir, inanılmaz bir dinamizm getirdi. İnşallah hep böyle devam eder.
Akyüz konusunda ısrarcıyım. Maçın başında kaçırdığı gol inanılır gibi değil, ama artık atmaya başladı. Gol attıkça kendine güveni gelecek, form kazanacaktır diye umuyorum.
Sinan hamlamış maalesef. Halbuki alındığında çok sevinmiştim. Alanya'da iken şapkadan tavşan çıkaran bir oyuncuydu. Gerçi bugünki şutunu herkes atamaz. Yine de, iyi bir rotasyon oyuncusu olur, fazlası maalesef olamıyor.
Dialiba konusunda Başkan'ı çok eleştirmişsiniz bence. Sonuçta adamın geçen seneden bir imajı var. O an hangi 1.lig takımına önerseniz havada kapardı. Futbolcularda bu tarz düşüşler olabiliyor. Eğer kazanabilirsek tekrardan bize çok faydalı olabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Caner, seni Allah başımızdan eksik etmesin. Bu adamın bonservisini alalım, zaten düşüyor Osmanlı.
Çağlar-Aykut bugün biraz aksadı. Özellikle Çağlar kritik hatalar yaptı. Özgür-Aykut veya Onur-Aykut denenebilir.
Anıl bugün yapmaması gereken hatalar yaptı, son bir kaç haftadır da (en net hatırladığım deplasmanda Antep maçıydı) biraz şansın yardımıyla gidiyordu. Kendini toparlaması lazım. Fevzi denenebilir belki.

Son olarak Başkan'a acil şifalar diliyorum. Hataları, yanlışları elbet olmuştur ama takımı taşıdığı noktayı da kimse inkar edemez. Açıkçası har vurup harman savurup süper ligte bir-iki sene oynadıktan sonra amatörlere düşmektense mali altyapısı sağlam, ayakları üzerine basan bir takımı her zaman tercih ederim.
Reply

Messages In This Thread
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 20-11-2017, 00:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)