12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
19-11-2017, 22:26,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
(19-11-2017, 21:41)cotanak88 Wrote: Kaybettiğimiz 2 puanın baş sorumlusu metin diyadin bana göre hadi evimizdeki maçları anlarım ama deplasmanda sinanın arkasında jonesle başlamak nedir ya altınordu gibi  genç bir takıma oyun kurucusuz başladık. Tamam 2 gol de anılın hatasından geldi ama ilk yarıdaki silik futbolun sorumlusu hocadır bana göre fatih atik veya recep ilk 11 de başlasaydı belki ilk yarı gol ve goller bulabilir bunları konuşmamıza gerek kalmazdı. Anıl ise artık hocanın isteğiylemi olur kendisimi izin ister artık dinlendirilmeli artık bu gereksiz çıkışlarından illallah geldi işin ilginç yanı bu hatalarından derste almıyor.

Hocam geçen haftalarda bu jones niye oynamıyor diyorduk bu hafta çakiyoruz..evet çok kötüydü ama hoca da 30 dakikada oyundan çıkardı..metin diyadin babamın oğlu değil tanimam etmem asosyalde bulurum aman bu maçta tek hatası 90.dakika oyuncu değişikliği zamanami oynuyoruz o konuda haklısın...deplasmanda 2 0 dan gel 3 gol at salak salak goller ye 5 tane net gol kacir kusura bakma hırsızın hiç mi suçu yok derler..turkiye de 30 dakikada oyuncuyu kolu kolay kimse değiştirmez.. fatih atık hamlesi maçı döndürdü  fakat anıl ı tutamadık.. ha bu maçtaki  formuyla jones devre arası yolcu..dale kadro yapar..ben mi  başka maç ızledim bilmiyorum ama sinan fena oynamadı en bozuk diyalibaydi...
Derelili çotanak
Reply

Messages In This Thread
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz - by sokakbaşımeyhane - 19-11-2017, 22:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)