12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
18-11-2017, 02:24,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
(17-11-2017, 20:58)kerasus Wrote: ankaragücünün forma sponsoru ankara bsb bld. başka söze gerek varmı artık? geçenlerde tayyipin açıklamalarından sonra zaten belli olmuştu.

Benim anlamadığım nokta tam olarak bu olay. Ankaragücü zamanında Gökçek yüzünden küme düşmedi mi? Yahu küme düşmeyi bırak, adamlar perişan oldu kulüpte para kalmadı, oyuncularının formalarını kaloriferde kurutuyorlardı bir ara, yedek forma olmadığı için. E şimdi niye yine Gökçek'e, hükümete yanaştılar? Adam Ankaraspor'u batırdı, üstüne Ankaragücü'nü batırdı, sonra gittiler uyduruk bir Osmanlıspor yarattılar, şimdi de onu batırıp tekrar Ankaragücü'ne yapıştılar. Yani bu adamlar hiç mi ders almıyor bu durumlardan anlamıyorum ki. Gerçi Gökçek de gitti artık, yeni belediye başkanı ne yapar ne eder bilinmez.

Maça gelecek olursak, Altınordu'ya şansımız tutuyor genellikle. Lige çok iyi başladılar, play off kesin gözüyle bakıyordum ama sonra düşüşe geçtiler. Herhalde genç oyuncular bir anda gelen bu başarıya adapte olamadılar, mental olarak düştüler. Yine de tehlikeli takım, başkanlarını az çok bilir herkes deli bir adamdır, aba altından sopayı göstermiş olabilir bu arada. Korkishko yok, sağa Sinan ileriye Jones, on numaraya Recep geçer yüksek ihtimalle. İnşallah alırız bu maçı, önemli 3 puan
Reply

Messages In This Thread
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 18-11-2017, 02:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)