12.Hafta l Altınordu 3 -3 Giresunsporumuz
17-11-2017, 18:40,
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz
(17-11-2017, 14:30)halil28 Wrote: Kazanmamiz gereken bi mac. Bu tür maclari kayipsiz gecmeliyiz. Ikinci yari maclarimiz daha zorlu olacak.bu yuzden bu tur maclari kayipsiz gecmek gerekiyo. Direk rakiplerimizi icerde yenemedik. Bu macla birlikte ankaragucu maci daha onemli olacak. Taraftar rekoruda gelebilir. Bu maç insallah recep kesik yemez. Bu arada kimse istemiyo ama ben dalede israrciyim. Bu adama biraz sabretmeliyiz.

dale de bende ısrarcıydım. vedatta oldugu gibi babamla kavga ederdik . ha vedat çok iyimiydi belkide çok iyi olabilirdi. ama dale genç değil . görmüş geçirmiş oynamış bir adam. tamam belkide fransa dışına çıkmamış bunda etki bu olabilir. duygusal bir adamsa afederseniz uyudugu yeri wc yi hatta yemeği bile yadırgayabilir. psikoloji çok önemli . daleyi kazanabiliriz bence. devre arasına kadar rotasyon modunda olmalı ama devre arası kampında canavara dönüşebilir. ama daleyi bu maçlarda daha sık oynatabiliriz. altınordu antep  gibi. küçümsemek için demiyorum ama dale bu maçlarda iş yapabilir fakat bir ankaragücü veyahut rize maçında as başlatammalıyız. bence alanya maçlarında full oynasın alışsın biraz futbola.
Reply

Messages In This Thread
RE: 12.Hafta l Altınordu - Giresunsporumuz - by Semih Karahan - 17-11-2017, 18:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)