25. Hafta | Boluspor 4-1 Giresunsporumuz
18-03-2017, 22:58, (This post was last modified: 18-03-2017, 23:01 by Semih Karahan.)
RE: 25. Hafta | Boluspor 4-1 Giresunsporumuz
volkan için söylediklerim negatif birşey değil kesinlikle kişisel algılanmasın. sene başında volkan geldiğinde çok iyi transfer dendi. fakat kayseri erciyesten gelmiş ve küme düşmüş bir takımın oyuncusu olarak geldi. ben şahsen volkanı begenmiyorum. yani takım katkısı çok az. eskişehir maçında olanlar falan filan. ha dilaver çok mu iyi değil tabi ama volkan kesik yemeli . kaldı ki transferler iyi değildi. isaac carioca falan iyi mi sanıyosunuz. özgürcan kadroya bile giremezken giresunda ilah oldu goller attı. takımda afedersiniz herkesin bi tarafı kalktı. bu savunma 4 senedir beraber oynuyor. yahu kardesım hala anlaşamıyorsunuz. biz halı sahada bile arkadaşımızı tanıyoruz siz hala tanıyomusunuz. takım 3 haftadır sos veriyor. bu net. milli takım arasında umarım toparlanır. tomic kazanılmalı. takımın atak gücünü üstlenebilir. sağ kanat bile oynar ya . koşmasada pas atar. çift ön liberolu oynuyoruz. şişirme top penaltı frikik korner gol buluyoruz. organize gelip gol atmamız çok az . takıma ceza şart.

eren olayına gelirsek o zaten kendini beğenmiş birisi . giresun gençleri türkiye şampiyonu olduugnda gs tişörtü giymişti kupa alınırken hiç unutmam. menejerinin doldurusuna geldi takımla sözleşme yenilemedi ve bedavaya gitti .ali zorlu da keza öyle. bak şimdi nerede sürünüyolar. alinin kardeşi amatör de bak . kendini beğenmicen aga. onurcan vardı nerde .bilen var mı. ben söyliyim adliyespor da. bizim giresunda bu var . herkes kendini çok begeniyor. bak onura . adamın duruşu belli . adam gibi adam çünkü. taaa o gençler şampiyon oldugunda kendini belli etmişti. o zamanlar tuncer vardı forvet o da havalıydı nerde bilen yok. allah bilir futbolu bırakmıştır.
Reply

Messages In This Thread
RE: 25. Hafta | Boluspor 4-1 Giresunsporumuz - by Semih Karahan - 18-03-2017, 22:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)