İşte böyle birkaç tık fazla alıcam diye oturma organından haber uyduranlar yüzünden bir transfer suya düşmüş. Ha bizim için iyide oldu ayrı mesele tabiki.
eğer basketbol takip etmek istiyorsan sadece 2 tane haber sitesi vardır bu ülkede. Basketfaul.com birkaç senedir tekti aslında. son dönemde basketball.com.tr de iyi bir atak yaparak hızlı ve çok sayıda haber yaparak basketfaule rakip oldu. başka da basketbol haber sitesi yok malesef. daha doğrusu haber yapan başka site yok, diğerleri hepsi ya belli başlı kaynaklardan kopyala-yapıştır yapar yada bizim giresun basınının giresunspor haberleri gibi tamamı masabaşı haberleridir. mesela önceki yıllarda bir kardeşimizin ricası üzerine sitesinde haber editörlüğü yapmıştım. yaptığımız şey bana gösterdiği birkaç siteyi fırsat oldukça takip edip yeni haber geçtiği anda birkaç kelimesini değiştirip siteye aynen eklemek. böyle saçma sapan bi olayda sarmadı ve bıraktım zaten. oyüzden basketbol sitelerinin çoğunu ya takip etmişliğim vardır yada sahibinin ne b.k olduğunu bilirim. birde çok uzun yıllar önce turkbasket.com vardı. o dönem sektörde tekti. sonra gereksiz yere tasarımı değiştirdiler, arayüzü falan derken b.k gibi bi görünüme sahip olan site gitgide popülerliğini kaybetti. şimdi ne halde bilmiyorum bayadır girmedim.
birde güya haber sitesi olsa da, haberlerinden ziyade sitede sakladığı istatistikleriyle ön plana çıkan faydalanılan tblstat.net vardır. istatistik içinde orayı kullanabilirsiniz. yıllaaaar önce tblstat.net in burda çok mevzusu geçmişti
Bu arada Furkan konusu için menejeri dahiyane bir plan yapmış Furkanın kiralanması için. Hem Furkanın, hem Banvitin hemde Can Mutaf'ın zarar göreceği dahiyane bir çözüm önerisi