13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
07-12-2016, 18:24,
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
(07-12-2016, 15:19)cotanak88 Wrote: Bozbağ, “Yaptığımız transferlerle ilgili kendimi çok başarılı bulmuyorum. Futbolda bir şey tutarsa kralsınız, tutmazsa, Giresunspor’da bir olumsuzluk varsa ve bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu benim. Kaçacak halimiz yok. Sportif anlamda 15 puanı ne çok başarılı ne çok başarısız buluyorum. Başarısızlık anlamında bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu da benim.” 
Ben 13.Haftada da olsa Başkandan istediğim cevabı aldım Smile Hatayı kabul etmekte bir erdemdir.Umarım bundan sonra hatalardan ders alınarak yola devam edilir.Dozunda olmak koşuluyla Eleştiri her zaman iyidir.Başkanın eleştirileri aksine umursaması ve ona göre hareket etmesi gerekir,eleştiriler bazen yol gösterebiliyor.
Mali konuda takımı bu kadar düze çıkarmış bir başkanın transferde dibe vurması ve son gün transferleriyle menajerlerin ağzına bakması bizi şaşırtıyor sadece, yoksa bu takıma en çok emek veren Mustafa Temel Bozbağla süper lige çıkmayı bizden fazla isteyen yoktur.

Aslında şu cümle çok şey anlatıyor. Aslında hatasını kabul ediyor gibi açıklama yapsa da burada şanssızlığa bağlıyor başarısızlığı. birde kabul ettiği şey yanlış transfer politikası değil, aldığı oyuncular konusunda hata yaptığını belirtiyor. oysa asıl yanlış olan şey imza attırılan oyuncuların isimleri değil, o oyuncuların alınış şekli. yani menejerin kucağına oturupta bize en ucuz topçuyu getir diye transfer yapılmaz kardeşim. youtube da izleyerek transfer yapılmaz. ya tutarsa diye karambole transfer yapılmaz. hadi göztepe ads eskişehir falan yapabilir parayla yüzen takımlar. ama bizim sokağa atılacak paramız yok. biz garanti transfer yapmak zorundayız. 

bu takımı mali konuda düzlüğe çıkaranda kimse kusura bakmasın ama bozbağ değil mehmet birincidir. şampiyon olduğumuz seneyi hatırlayalım. ilk yarıya play off hattının birkaç puan gerisinde girmiştik. ama kimse o kadroyla değil şampiyonluk play off dahi beklemiyordu. eğer birkaç nokta transfer yapılırsa play off yaparız diyorduk. peki yaptıkmı o nokta transferleri? hayır. bozbağ efendi tahtayı açmayı canı istemedi çünkü. o takımı kısıtlı kadroyla şampiyon yapıp üst lige çıkaran mehmet birincidir. bozbağa kalsa biz 2. ligde takılıyor olacaktık hala. ve 2. ligde o borcu zor ödersiniz. hatta bozbağa kalsa ergün penbe sevdası yüzünden 2.ligdeki ilk senesinde küme düşecekti ünye pazara dua etsin. 

uzun lafın kısası, nezaman çıkarda demekki transfer işini biz beceremiyoruz bundan sonra güvendiğimiz bir hoca getirecek ve transferi onun istekleri doğrultusunda yapacağız der, işte ozaman bozbağ hatasını anlamış derim. ama adam hala tutup tutmamaktan bahsediyor utanmadan. bu sene tutmadı ama kumara devam diyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor - by kerasus - 07-12-2016, 18:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)