RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
Başlığın ilk sayfasında taraftardan bahsedilmişti değilmi? Buna en iyi cevabı sahada futbolcular verdi sağolsun neden taraftar gelmediğini. Bu klüpten para ve itibar kazanan başkan ve yönetim sorumluluklarını yerine getirmiyor, bu klüpten para ve kariyer kazanan hca ve futbolcular sorumluluklarını yerine getirmiyor, fakat taraftardan dişinden tırnağından artırıp klübe para kazandırması sorumluluk alması isteniyor. yok öyle bir dünya. taraftar dediğin takımın gerçek sahipleridir ama türkiyede taraftara müşteri muamelesi yapılıyor. madem öyle yok niye gelmiyosun yok niye takıma sahip çıkmıyorsun deme hakkı yok kimsenin. müşteri herzaman haklıdır kardeşim. sen müşteri çekmek için çaba sarfedeceksin ben değil.
ayrıca geçen sene bazı planlarım vardı, tuttuğu taktirde ilk işim gücümün yettiği kadar ygbs kombinesi alıcaktım senede tek bir maça bile gidemeyeceğim halde. maksat karınca kararınca klüba destek olmak. ama giresunspor için hiç öyle bişey içimden gelmiyor. hani zaten imkanlar belli ama durumum olsa bile aklımdan geçmez. hani bozbağ hep meşhur bir lafı varya, giresunsporun sokağa atılacak parası yok diye. hah işte bende öyleyim, sokağa atılacak param yok. okafor başta olmak üzere çoğu futbolcuya verdiğimiz her kuruş sokağa atılmış paralardır. yetiştirdiğimiz vedat muciç gibi oyuncuda cavcava hibe edildi resmen. ama ygbs olsa nekadar imkanım olsa veririm hiç düşünmeden. çünkü asıl desteği hakeden onlar.
|